1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke “Efsane” dinlemedi: 2-4
Lefke “Efsane” dinlemedi: 2-4

Lefke “Efsane” dinlemedi: 2-4

K-Pet Süper Lig’in kritik maçında konuk Lefke, “EFSANE” Çetinkaya’yı deplasmanda 4-2’lik skorla mağlup ederek, ligde üçüncü sıraya yükseldi.

A+A-

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda dün Çetinkaya ile Lefke arasında oynanan K-Pet Süper Lig’in kritik maçında konuk Lefke, “EFSANE” Çetinkaya’yı deplasmanda 4-2’lik skorla mağlup ederek, ligde üçüncü sıraya yükseldi.
14’üncü dakikada, karşılaşmaya hızlı başlayan Lefke 14.dakikada Sherman’ın Abbas tarafından düşürülmesiyle bir penaltı kazandı. Kasım’ın atışını kaleci Ali Piro köşeden kornere attı.
35’inci Çetinkaya atağında Akın’ın soldan yaptığı ortayı Lefke defansı uzaklaştıramayınca Cedric topu ağlara yolladı: 1-0
38’inci dakikada karşı atakta ise, yine ilk penaltıya neden olan Abbas, ceza sahası içinde Kasım’ın şutunu elle kesti. İkinci kez tereddütsüz penaltı noktasını gösteren orta hakem Serkan Şimşek, Abbas’ı da ikinci sarı karttan kırmızı kartla dışarı attı. Atışı kullanan Kasım bu kez Hasan Piro’nun sağından topu ağlara yolladı ve ilk yarının sonucunu ilan etti: 1-1
48’inci dakikada, ikinci yarıya yine hızlı başlayan Lefke’nin geliştirdiği atakta Tunç topu elle kesti. İlk yarıdan da sarı kartı olan Tunç da ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına alınırken, Çetinkaya oyuna dokuz kişi ile devam etmek zorunda kaldı.
58’inci dakikada Dokuz kişi kalan Çetinkaya karşısında vites yükselten Lefke’nin, Arif Solkanat ile soldan geldi. Arif’in ortasını iyi izleyen Smart Lefke’yi 2-1 öne geçirdi.
61’inci dakikada Bu golle abandone olan Çetinkaya karşısında yine Arif’le gelen Lefke’nin atağında bu kez Sherman topu kafa ile üçüncü Lefke golü olarak filelere gönderdi: 1-3
82’inci dakikada üç golün rehaveti içerisine giren Lefke, Çetinkaya’nın Akın ile geliştirdiği atakta bu futbolcunun sağdan ortasını Doğukan filelere gönderince farkın bire inmesine neden oldu.
87’inci dakikada, bu golden sonra beraberlik golü için saldıran Çetinkaya karşısında kontratağa kalkan Lefke, bu kez Smart’ın ortasında Kasım’ın kafa golü maçın sonucunu ilan etti: 2-4

Bu haber toplam 1572 defa okunmuştur
Etiketler : ,