1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Küçük kartallar sertifikalandı
Küçük kartallar sertifikalandı

Küçük kartallar sertifikalandı

Yenicami Ağdelen Kulübü Spor Akademisi’nde yaz dönemi boyunca eğitim gören küçük sporcular Yusuf Kaptan Sahası’nda geçtiğimiz gün düzenlenen ödül töreni ile sertifikalarını aldılar

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Yenicami Ağdelen Kulübü’nün altyapısı olan akademide geçtiğimiz gün sertifika heyecanı yaşandı. Akademide yaz ayları boyunca eğitim gören 1997 ile 2004 doğumlu çocuklar, sertifikalarını Yusuf Kaptan Sahası’nda düzenlenen törenle aldılar. Törene küçük futbolcuların aileleri de ilgi gösterdi.
Törende bir konuşma yapan Yenicami Spor Akademisi Koordinatörü Osman Emiroğlu, “Yenicami, insana yatırımı birinci sıraya koyarak ciddi çalışmalar yürütmektedir. Çocuklarımızın geleceğe daha sağlıklı, fiziksel ve sosyal yönden daha doyumlu bireyler olmalarını amaçlayan spor akademisi 2010 yılı haziran ayından bugüne kadar pek çok ilerleyeme kaydetmiş ve bu süre zarfında öğrenci sayısını sürekli arttırmıştır. Kazandığı başarılar ve A takıma yükselttiği oyuncularla gurur kaynağı olmuştur” diye konuştu

Avcan: “Akademinin gelişimi bizi mutlu ediyor”
Yenicami kulüp başkanı Bülent Avcan yaptığı konuşmada “Dört yıl önce büyük umutlarla başlattığımız spor akademisi projemizin geçen zaman içerisinde gelişimini görmek, bizlere mutluluk ve gelecek için umut kaynağı olmuştur. Akademimiz gün geçtikçe sporcu ağını genişletmektedir. 2013 yaz dönemi sonunda bu oluşuma emek veren herkese teşekkür ederim” dedi.
Spor Koordinatörü Süleyman Göktaş yaptığı konuşmada “Bu yaşlarda alınan eğitim bir videodur ve herşeyi kaydeder. Gelecekte Yenicami emin ellerde olduğunu bu akademi ile gösteriyor. Her kulüp böylesi bir yapıya sahip olmak ister” diye konuştu.
Daha sonra küçük futbolcular sırası ile sertifikalarını alarak hem toplu hem de aileleri ile anı fotoğrafı çektirdiler.

Atlas Dersanesi ile anlaşma
Yenicami Spor Akademisi geçtiğimiz gün düzenlenen sertifika töreni öncesinde ayrıca önemli bir anlaşmaya imza attı. Yenicami ile Atlas Dersanesi arasında yapılan anlaşma gereği akademide eğitim gören sporcular artık dersaneden %30’luk bir indirimden yararlanabilecek.

Bu haber toplam 1387 defa okunmuştur
Etiketler :