1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. KTBB Genel Sekreter Hüseyin Köle oldu
KTBB Genel Sekreter Hüseyin Köle oldu

KTBB Genel Sekreter Hüseyin Köle oldu

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği’nde Genel Sekreter Hüseyin Köle oldu.

A+A-

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği’nde (KTBB) Genel Sekreter Hüseyin Köle oldu. Belediyeler Birliği’ne uzun yıllar Genel Sekreter olarak hizmet veren Taşer Aybar’ın emekliye ayrılmasıyla, görevi, Hüseyin Köle devraldı.

Birlikten yapılan açıklamaya göre, KTBB Yürütme Kurulu, Köle’nin Genel Sekreterliğini oybirliği ile onayladı.

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Y. Benli, görev devir tesliminde yaptığı konuşmada, kuruma 33 yıl emeği geçen Taşer Aybar’ı kutlarken, “elbette hizmetleri unutulmayacaktır, kendisiyle birlikte mesai yapma fırsatı bulduğum için onur duydum” dedi.

Aybar’ın bu kadar yıllık bilgi, birikim ve deneyimini gelecekte de kendilerinden esirgemeyeceğini düşündüğünü belirten Benli, değişimin hayatın vazgeçilmez olgusu olduğunu  söyledi.

Benli şunları ifade etti:

“Taşer bey, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği’ndeki görevini son dakikaya kadar aynı titizlik, özveri ve motivasyonla yürütmüştür. Şimdi bu bayrağı, yine belediyecilikten gelen, daha genç bir arkadaşımıza devrediyor. Hüseyin Köle de güvendiğimiz, bu görevi başarıyla yerine getireceğine inandığımız birisidir. Taşer beyi sevgiyle uğurlarken, deneyimlerinden yararlanacağımızı söylemek istiyorum. Hüseyin Köle’ye de başarılar diliyorum.”

Taşer Aybar ise uzun yıllar üstlendiği bu görevi artık yeni bir isme devretmenin zamanı geldiğine inandığını belirterek, görevi başarıyla devam ettireceğine gönülden inandığı Köle’ye başarılar diledi.

KTBB yeni Genel Sekreteri Hüseyin Köle de bu onurlu görevi, önemli bir isimden devraldığı için büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

“Son derece hassas bir görev ve sorumluluk üsteleneceğimin farkındayım” diyen Hüseyin Köle, Kıbrıs Türk yerel yönetim anlayışının gelişmesi ve ilerlemesi için çalışacağını belirtti.

Köle, tüm belediye başkanları ile çalışmaları uyum içerisinde, toplum yararına, çağdaş belediyecilik anlayışı içerisinde sürdüreceğini söyledi.

(UG/ÖK) FOTOĞRAFLI

Bu haber toplam 2833 defa okunmuştur