1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Korkunç kaza: 2 ölü
Korkunç kaza: 2 ölü

Korkunç kaza: 2 ölü

Mağusa - Lefkoşa Anayolu üzeri Pirhan kavşağı yakınlarında, 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen korkunç kazada iki kişi hayatını kaybetti. 

A+A-

 Gazimağusa-Lefkoşa ana yolunda gece yarısı meydana gelen trafik kazasında, iki kişi hayatını kaybetti.

Bir aracın karşı şeride geçerek bir araçla çarpıştığı kazada iki kişi de yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’nın verdiği bilgiye göre, saat 23.55’te Mağusa-Lefkoşa anayolunun 18-20’nci kilometrelerinde Pirhan ve İnönü kavşakları arasındaki kazada, Lefkoşa istikametine seyreden İskele’de sakin Coşkun Özkıyıkçı (E-42) yönetimindeki MM 997 plakalı salon araç, dikkatsizlik sonucu yolun sağından ve orta refüjden yoldan çıkıp karşı şeride girdi.

MM 997 plakalı araç, Lefkoşa’dan Mağusa istikametine giden Yeniboğaziçi’nde sakin Mehmet Yaba (E-33) yönetimindeki KS 576 plakalı Jeep aracın önünü tıkayarak çarpıştı.

Kazada MM 997 plakalı araç sürücüsü Coşkun Özkıyıkcı ve araçta yolcu olarak bulunan Tuba Kılıç (K-34) kaza yerinde yaşamlarını yitirdi. Bu araçtaki yolcu İpek Özyaşamış(K-32) ise ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

KS 576 plakalı araç sürücüsü Mehmet Yaba ise ambulansla önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne, tedavisinin ardından da Yakın Doğu Hastanesi’ne sevk edildi.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Dün akşamki kazayla 2019'da meydana gelen kazalarda ölenlerin sayısı 8'e yükseldi.

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 11952 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler