1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. Kombi Fiyatlarını Araştırırken Neleri Dikkate Almalısınız?
Kombi Fiyatlarını Araştırırken Neleri Dikkate Almalısınız?

Kombi Fiyatlarını Araştırırken Neleri Dikkate Almalısınız?

Ev ve işyerleri gibi alanları ısıtmak, doğalgaz ve sıcak su ihtiyacını karşılamak için kombiler yardımınıza koşar.

A+A-

Ev ve işyerleri gibi alanları ısıtmak, doğalgaz ve sıcak su ihtiyacını karşılamak için kombiler yardımınıza koşar.

Farklı özelliklere ve modellere sahip kombi fiyatlarını belirleyen faktörler mevcuttur. Ürünün kalitesi, garanti süresi, teknolojik özellikleri, markası ve kapasitesi bu noktada öne çıkan en önemli unsurlardır. Siz de yaşam alanlarınızı ısıtırken tasarruf etmenin yollarını arıyorsanız, doğalgaz kombi fiyatlarını detaylıca araştırarak kendiniz için en doğru cihaza ulaşabilirsiniz. İşte seçiminizde size yardımcı olacak püf noktaları… 

Kombi Fiyatlarında Markanın Önemi

Cihaz markası, kullanıcının seçimini etkileyen en önemli faktörlerdendir. Bu noktada bazı markalar tecrübesi, bilinirliği ve kalitesi nedeniyle ilk tercih sebebi olur. Buna karşı bazı yeni markalar tanınırlıklarını arttırmak ve piyasada yer edinmek için daha uygun fiyatlar ile satış yapabilir. Kararsız kaldığınızda kombi fiyatlarının yanı sıra tüketim bedeli ve servis maliyetini düşünmeniz avantajlı konuma geçmenizi sağlar. Bu nedenle öncelikle markanın servis ağını incelemenizde fayda vardır. Geniş servis ağı, herhangi bir bakım sürecinde ya da arıza durumunda size zaman kazandırıp kolayca hizmet almanızı sağlar.

Kombi Fiyatlarını Araştırırken Model Seçimine Dikkat!

Kombi fiyatlarını etkileyen faktörlerden bir diğeri de ürün tasarımları ve özellikleridir. Tek eşanjörlü, çift eşanjörlü, bacalı, konvansiyonel ve yoğuşmalı gibi modeller arasında karar verirken bu modelleri detaylı incelemelisiniz. İhtiyacınıza göre karar vermelisiniz. Bunların dışında doğal gaz ya da elektrikle çalışma özelliğine de dikkat edilmelidir. Örneğin; tek eşanjörlü cihazlarda sıcak su ve duvar ısıtma bölümleri bir aradadır. Yani hem ısıtma hem de sıcak su sistemi aynı yerden geçer. Bu modeller, çift eşanjörlü cihazlara göre daha uygun maliyetli olabilir. Ancak size uygun mu, mutlaka özelliklerini araştırmalı; seçimi yaparken dikkat etmelisiniz. 

Geleneksel cihazlar ile yoğuşmalı / tam yoğuşmalı cihazlar arasında da fiyat farkı bulunur. Geleneksel olarak tabir edilen bacalı ve konvansiyonel cihazlarda bacadan çıkan duman / su buharı atmosfere salınır. Fakat yoğuşmalı modellerde, ısı elde edilirken oluşan atık gazlar yeniden değerlendirilir. Su buharının ayrıştırılarak enerjiye dönmesi sağlanır. Tam yoğuşmalı ürün modellerini tercih etmek uzun vadede size daha az yakıt maliyeti sağlarken; ısı verimliliğinizi artırır. Ancak tek ve çift yoğuşmalı kombi fiyatları geleneksel tasarımlara göre daha yüksek bir seviyede seyredebilir. Ürün seçiminde uzun vadeli düşünmeniz ve seçimini bu doğrultuda yapmanız; sizi avantajlı noktaya getirebilir.

380271128-643649921254253-6235394400926181477-n.jpg

Kombi Fiyatlarında Kapasite ve Özelliklerin Önemi

Cihaz kapasitesi de kombi fiyatlarını etkileyen önemli konulardan bir diğeridir. Evinizin bulunduğu kat, baktığı yön ve metrekaresi bu kapasiteyi belirleyen önemli etkenlerdir. Bu unsurlar ekseninde cihazınızın kapasitesini doğru belirlenmelidir.

Cihazın sessiz çalışması ve kolay paneli de hayatınızı kolaylaştıracak unsurlardır. Kombi fiyatlarını etkileyen bu unsur da başta size önemli gibi gelmeyebilir. Ancak zaman içerisinde gürültülü çalışan bir cihazın sesi sizi rahatsız edebilir. Kumanda panelinin dijital özellikleri ise herhangi bir arıza durumunda doğru harekete geçmenizi sağlar. 

Geniş Ürün Yelpazesi ile En Uygun Kombi Fiyatları Koçtaş’ta!

Yılların deneyimi ile Koçtaş size geniş bir ürün ve marka koleksiyonu sunar. ECA’dan Baymak markasına, Bosch’dan Buderus’a, Vailant’dan Demirdöküm’e kadar aradığınız onlarca markayı ve yüzlerce ürünü Koçtaş web sitesinde bir arada bulabilirsiniz. Markaların en yeni modellerini detaylıca inceleyebilir, yaşam alanınıza en uygun kapasiteye sahip tasarımı seçebilirsiniz.

Sımsıcak bir yaşam Koçtaş’ta sizi bekliyor... Verimlilik, tasarım ve marka güvencesi ile aradığınız ürüne filtreleme seçenekleri ile ulaşabilir en iyi kombi fiyatları ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz

Bu haber toplam 1044 defa okunmuştur