1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kız arkadaşının ifadesi ele verdi
Kız arkadaşının ifadesi ele verdi

Kız arkadaşının ifadesi ele verdi

Mağusa’da meydana gelen silahlı soygun meselesiyle ilgili olarak aranmakta olan N.E.O.’nun yeri, Girne’de uyuşturucu tasarrufundan yakalanan kız arkadaşı N.R.’nin ifadesi sonucu ortaya çıktı

A+A-

Mağusa’da meydana gelen silahlı soygun meselesiyle ilgili olarak aranmakta olan N.E.O.’nun yeri, Girne’de uyuşturucu tasarrufundan yakalanan kız arkadaşı N.R.’nin ifadesi sonucu ortaya çıktı. Önce tasarrufunda uyuşturucu ele geçirilen N.R. ardından 13 Ekim’den bu yana aranan N.E.O. tespit edilerek tutuklandı. Zanlılar dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Murat Döşenci olayla ilgili bulguları aktardı. Döşenci 16 Ekim 2020 tarihinde saat 14.50 raddelerinde,13 Ekim 2020 tarihinde Mağusa’da meydana gelen Silahlı Soygun meselesi ile ilgili olarak aranmakta olan N.E.O. kız arkadaşı N.R.’nin ikametgâhında mahkeme emri ile yapılan aramada yaklaşık 2 gram ağırlığında Hint Keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını ve zanlı Rahmani’nin suçüstü hali gereği tutuklandığını söyledi.

Polis zanlının tutuklanmasının ardından yapılan sorgusunda ve vermiş olduğu gönüllü ifadesinde söz konusu uyuşturucu maddenin zanlı N.E.O. olduğunu beyan ettiğini söyledi.

Polis mesele ile ilgili olarak yapılan soruşturma kapsamında zanlı N.O.U.’nın de tespit edilerek tutuklandığını mahkemeye aktararak zanlıların soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi maksadı ile 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Özge Uğraşın zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Bu haber toplam 2342 defa okunmuştur
Etiketler : , ,