1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. KİMLİK KONTROLÜ OLACAK MI?
KİMLİK KONTROLÜ OLACAK MI?

KİMLİK KONTROLÜ OLACAK MI?

Mağusa'da asker kontrolündeki Derinya Plajı'nın açıldığı duyuruldu ancak bu kez plaja giriş koşullarıyla ilgili bilgi verilmedi. Daha önce, plaja Kimlik Kartı kontrolü ile sadce "KKTC" ve "TC" vatandaşlarının girş yapabileceği belirtilmişti.

A+A-

Mağusa'da asker kontrolündeki Derinya Plajı'nın açıldığı duyuruldu ancak bu kez plaja giriş koşullarıyla ilgili bilgi verilmedi. Daha önce, plaja Kimlik Kartı kontrolü ile sadce "KKTC" ve "TC" vatandaşlarının girş yapabileceği belirtilmiş, bu "ırkçı" yaklaşım tepki toplamıştı.

Plajın açılışıyla ilgili Gazimağusa Belediyesi basın duyurusunda, Derinya'ya girişte herhangi bir "kısıtlama" vurgusu yapılmaması, ilk kararın geri alınmış olabileceği izlenimi yarattı. Ancak bu yönde somut bilgi alınamadı.

Gazimağusa Belediyesi’nin Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında, yapılan plaj düzenleme çalışmasının tamamlandığı bildirildi.

Gazimağusa Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, plajın 26 Ağustos Cumartesi günü10:30 itibari ile halkın hizmetine sunulacağını açıkladı.

Arter; “Gazimağusa bir deniz kentidir. Bu yüzden halkımız deniz ve plajlarla buluşmalıdır.”

Plajın 29 Ekim 2017 tarihine kadar açık olacağını bildiren Arter, plajın 

08:00 – 22:00 saatleri arasında hizmet vereceğini ifade etti.

 

Gazimağusa Belediyesi Derinya Halk Plajı Gazimağusa Belediyesi tarafından işletilecek.

 

Bu haber toplam 5910 defa okunmuştur
Etiketler :