1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “KIB-TEK personeli terör örgütü muamelesi görmektedir”
“KIB-TEK personeli terör örgütü muamelesi görmektedir”

“KIB-TEK personeli terör örgütü muamelesi görmektedir”

EL-SEN Genel Sekreteri Ahmet Tuğcu, KIB-TEK çalışanlarının, Kıbrıs’ın kuzeyindeki tüm şalt sahaları ve Teknecik Elektrik Santrali giriş kapılarına konulan polis engeliyle karşılaştığını açıkladı.

A+A-

Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) Genel Sekreteri Ahmet Tuğcu, KIB-TEK çalışanlarının, Kıbrıs’ın kuzeyindeki tüm şalt sahaları ve Teknecik Elektrik Santrali giriş kapılarına konulan polis engeliyle karşılaştığını açıkladı.

“KIB-TEK personeli terör örgütü muamelesi görmektedir” diyen Tuğcu, “Polis çekilmediği sürece tüm bölgelerde şalt sahasındaki ve trafo odalarındaki arızalar yapılmayacaktır” dedi.

Tuğcu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm bölgelerde bulunan şalt sahaları girişlerine ve Teknecik giriş kapısına konulan polis çekilmediği sürece tüm bölgelerde şalt sahasındaki ve trafo odalarındaki arızalar yapılmayacaktır. KIB-TEK Genel Müdürü Dalman Aydın’ın talimatı ile şalt sahaları, trafo odaları ve Teknecik’te KIB-TEK çalışanlarının arıza tamiri yapmaya gittiği esnada polis engeliyle karşılaşmıştırlar. KIB-TEK personeli terör örgütü muamelesi görmektedir. Bu uygulama sonlandırılmadığı sürece KIB-TEK personeli tarafından şalt sahalarındaki ve trafo odalarındaki arızalar yapılmayacaktır.”

Bu haber toplam 2993 defa okunmuştur