1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. KHK yazılı sınav tarihlerini yeniden planladı
KHK yazılı sınav tarihlerini yeniden planladı

KHK yazılı sınav tarihlerini yeniden planladı

KHK tarafından yapılacak muhtemel sınav tarihlerinin yeniden planlandığını ve http://khk.kamunet.net web sitesinden yayınlandığını bildirdi.

A+A-

 


Kamu Hizmeti Komisyonu (KHK), 2018 yılında yapılması planlanan Genel Seçim ve Haziran ayında yapılacak Yerel Seçimler nedeniyle öngörülecek seçim yasakları süresinin dikkate alınarak, KHK tarafından yapılacak muhtemel sınav tarihlerinin yeniden planlandığını ve http://khk.kamunet.net web sitesinden yayınlandığını bildirdi.
KHK’dan yapılan açıklamada, sitedeki söz konusu tabloda yer almayan sınavlarla ilgili tarihler belirlendikçe, tabloya ekleneceği belirtilerek, web sitesinin sürekli takip edilmesi gerektiğine işaret edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“2017 yılı içerisinde münhal ilanı ile birlikte yazılı sınav tarihleri de duyurulan münhal kadrolardan bazılarının yazılı sınav tarihinden başlayarak atama işlemlerinin tamamlanmasına değin geçecek süre seçim yasakları içerisine girebileceğinden, bu münhallerle ilgili sınav tarihleri de yeniden planlandığından, web sitemizdeki tabloda yer alan tarihlerin esas alınmaları önem arz etmektedir.
Ayrıca, muhtemel sınav tarihlerinde değişiklikler olabileceğinden, ilgililerin Web sitemizi sürekli olarak takip etmeleri gerekmektedir.”
 

 

Fotoğraf: Arşiv

Bu haber toplam 2775 defa okunmuştur
Etiketler : , ,