1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kazanmak istiyorlar
Kazanmak istiyorlar

Kazanmak istiyorlar

K-Pet Süper Lig’de Yenicami – K.Kaymaklı maçı öncesi iki takımın yıldızları Yenidüzen’de buluştu

A+A-

Burhan Gürkan – Eren Şişik
K-Pet Süper Lig’de 13’üncü haftanın en önemli maçında Yenicami ile Küçük Kaymaklı yarın saat 18.00’da Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. İki aynı puana sahip ve şampiyonluğun en güçlü adayı konumundaki ekibin yıldız isimleri Yenidüzen Spor Servisi’nde buluşarak maçla ilgili görüşlerini aktardı.
Yenicami’den İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen, Küçük Kaymaklı’dan ise Derviş Kolcu ve Çağan Çerkez kritik 90 dakika ile ilgili olarak, maçı kazanan taraf olmak istediklerini söylediler. İbrahim Çıdamlı, maçla ilgili olarak; hangi takım daha çok mücadele ederse karşılaşmayı onun kazanacağına inandığını söylerken, takımın golcüsü Tansel Ekingen ise kendilerine güvendiklerini ve maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Küçük Kaymaklı’nın tecrübeli ortasaha oyuncusu Derviş Kolcu kritik 90 dakika ile ilgili olarak; güzel bir maç geçeceğine inandığını ve günün sonunda kazananın kendileri olmasını arzu ettiklerini söyledi. Takımın savunmadaki tecrübeli ismi Çağan Çerkez ise her iki takımda da tetikleyici isimlerin olduğunu, takımının moral olarak çok iyi durumda olduğunu ve kazanmak için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini kaydetti.

Çağan Çerkez: “Camia olarak maçın öneminin bilincindeyiz”
Küçük Kaymaklı futbolcusu Çağan Çerkez “Bu maçta moral ve motivasyon çok önemli bir yere sahip. İlk devrenin bana göre en önemli ve beklenen maçı. Ama tabi ki bu maç herşeyin sonu değildir. Sonuç olarak her iki takımda da tecrübeli isimler vardır. Bana göre genç futbolcuların daha çok ön plana çıkacağı bir maç olacaktır. Her iki takımda da tetikleyici adamlar var. Moral motivasyonumuz takım olarak yerinde. Maç için kampa giriyoruz. Bu sezon ilk defa bir maç öncesi kampa giriyoruz. Camia olarak maçın öneminin farkındayız. Takım bazında hocamızın vereceği taktik doğrultusunda onu maça yansıtıp maçı kazanmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Her iki takıma da başarılar dilerim. Bu maçı kazanan devre arasına moralli girecek”

Derviş Kolcu: “Takım olarak maça çok iyi hazırlanıyoruz”
Küçük Kaymaklı futbolcusu Çağan Çerkez “Sezon başından beridir gerek Yenicami gerekse de Küçük Kaymaklı kurdukları kadroları ile şampiyonluk adayları olduklarını gösterdiler. Biz takım olarak maça çok iyi hazırlanıyoruz. Zorlu karşılaşma öncesinde kampa da gireceğiz. İlk devre adına kazananın küçük bir avantaj yakalacağı, kaybedenin sadece 3 puan geriye düşeceği bir karşılaşma olacak. Lig uzun bir maraton ve bu maçtan sonra önümüzde 13 maç daha var, sonuçta lig bu maçla sona ermiyor. Ben ikinci devrenin çok daha zor olacağını düşünüyorum. Burada güzel maç olmasını, seyircilere iyi bir maç, centilmence geçsin. Umarım günün sonunda kazanan biz oluruz”

İbrahim Çıdamlı: “İzleyiciler açısından sezonun beklenen maçı”
Yenicami futbolcusu İbrahim Çıdamlı “Küçük Kaymaklı maçı devreye avantajlı girme açısından çok önemli bir maç. Bu maçı kazanan mutlaka devreyi moralli olarak kapatacaktır.  Tabi ki Turan Altay çok tecrübeli bir teknik adam, bu yüzden bu tür maçların bilincinde. Bizi bu maç için özel olarak hazırlamadı. Üzerimize sorumluluk yüklemedi ve geçtiğimiz haftalarda nasıl hazırlandıysak Küçük Kaymaklı maçına da öyle hazırlandık. Maça gelecek olursak; kim daha çok mücadele ederse onun kazanacağı bir maç olacaktır. Benim performansımla ilgili olarak en önemlisi takımla sezon öncesi hazırlık dönemini çok iyi geçirdim ve bu da benim bu sezon kendimi daha güçlü hissetmemi sağladı. Takım olarak bu sezon çok iyiyiz ve arkadaşlık ortamı da süper. Yarın akşam oynayacağımız Küçük Kaymaklı maçı izleyiciler açısından sezonun beklenen maçı ve gelip herkesi bu maçı izlemeye davet ediyorum”

Tansel Ekingen: “Kendimize güveniyoruz, 3 puan için herşeyi yapacağız”
Yenicami futbolcusu Tansel Ekingen “Sezon başından beridir dillendirilen bir maç. Diğer maçlardan çok farklı bir atmosferde oynanacak, önemli bir maç olarak değerlendiriyorum. Şampiyonluk için yarışan ve aynı puana sahip iki ekibin mücadelesi mutlaka çok zevkli geçecektir. Bu tip maçlarda herhangi bir motivasyon kaynağına ihtiyacımız yoktur, çünkü zaten sezon başından beridir bu maçı bekliyoruz. Bu sezon ileri uçta oynamam gol yollarında da takıma katkı yapmamı sağladı. Tabi ki daha çok gol atmamda takımın ve özellikle İbrahim Çıdamlı’yla olan uyumum önemli diye düşünüyorum. Bu sezon takım olarak çok iyi durumdayız. Özellikle son 7 haftada takım daha çok oturdu ve bir makine gibi çalışıyoruz. Herkes ne yaptığının bilincinde. Küçük Kaymaklı’ya çok büyük saygı duyuyorum, fakat bu maçta kendimize güveniyoruz ve sahadan 3 puanla dönmek için elimizden gelen herşeyi yapacağız”

Bu haber toplam 1495 defa okunmuştur