1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kayıtsız girişe suçüstü
Kayıtsız girişe suçüstü

Kayıtsız girişe suçüstü

Polis, Yenierenköy- Dipkarpaz arasındaki taşocakları sahilinden tekne ile KKTC’ye kayıtsız giriş yapmaya çalışan 19 kişi tespit etti.

A+A-

Polis, Yenierenköy- Dipkarpaz arasındaki taşocakları sahilinden tekne ile KKTC’ye kayıtsız giriş yapmaya çalışan 19 kişi tespit etti. Yapılan açıklamalara göre,  dün gece saat 22.40 sıralarında 2 kadın, 2 çocuk ve 14 erkek, bu sabah ise yine bir erkek tespit edildi. Polis ayrıca bölgede olayla bağlantısı olduğu düşünülen 2 kişiyi tutukladı.

Polis konu ile ilgili şu bilgleri paylaştı: "06.12.2920 tarihinde, saat 22:40 sıralarında, onaylanmış liman olmayan bir yer olan Yeniereköy - Dipkarpaz arasında bulunan taşocakları mevkiindeki sahilden tekne ele KKTC'ye kanunsuz giris yapan 2'si kadın, 2'si çocuk ve 14'ü erkek olmak üzere Suriye uyruklu toplam 18 kişi suçüstü tespit  edilmişledir.   Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında aynı bölgede araçları ile bekleyen ve şüpheli olarak görülen A.G. (E-26) ve Ö.O. (E-24) tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.
Dipkarpaz taşocakları mevkiinden KKTC'ye kanunsuz giris yapan Suriye uyruklu BİR ERKEK şahıs daha tespit edildi. Toplam sayı 19 oldu."

 

FOTO ARŞİV

Bu haber toplam 2364 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler