1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal, Mandırez semalarında: 0-4
Kartal, Mandırez semalarında: 0-4

Kartal, Mandırez semalarında: 0-4

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Yenicami, Hamitköy’ü deplasmanda İbrahim Çıdamlı, Tansel, Serhan ve Uğur’un attığı gollerle farklı mağlup ederek, takibini sürdürdü

A+A-

K-PET Süper Ligi 7’inci haftasında liderin yakın takipçisi Yenicami rakip sahada karşılaştığı Hamitköy’ü fazla zorlanmadan 4-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşma boyunca rakibinden oldukça üstün bir oyun ortaya koyan konuk ekip bunun semeresini de 4 gollü bir galibiyet ile aldı.
18’inci dakikada Adil’in kullandığı köşe atışında defansın uzaklaştıramadığı topu İ.Çıdamlı güzel bir vuruşla ağlara gönderince Yenicami 1-0 öne geçti.
28’inci dakikada sol kanattan Neval’ın yaptığı ortada Peter’in yaptığı vuruş ağlara giderken Tansel dokunarak bu topu tamamladı ve skor 2-0 oldu.
40’ıncı dakikada Peter’in güzel ara pasında Kenneth müsait pozisyonda topu direk dibinden dışarıya gönderdi.
49’uncu dakikada İbrahim Çıdamlı’nın kullandığı köşe atışında Erdoğ’un kafa şutu kale direğinden döndü. Bu pozisyon sonrası kullanılan köşe atışından gelen topu Serhan yarım vole ile ağlara gönderdi ve skor 3-0 oldu.
79’uncu dakikada İbrahim Çıdamlı’nın sol kanattan yaptığı ortayı Uğur boş pozisyonda kafa ile ağlara göndererek skoru 4-0 yaptı.
82’inci dakikada atılan uzun topla rakip eza alanı içerisinde buluşan Uğur topu yandan dışarıya gönderdi.
Kalan sürede başka gol olmayınca Yenicami 3 puanı attığı 4 golle alarak yoluna devam etti.

Bu haber toplam 1629 defa okunmuştur
Etiketler : ,