1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Karpatalya’ya galibiyet yetmedi: 1-4
Karpatalya’ya galibiyet yetmedi: 1-4

Karpatalya’ya galibiyet yetmedi: 1-4

Karpatalya bu sonuçla gruptaki puanını 4 yapmasına rağmen üçüncü sırada yer alarak yarı finale yükselemedi

A+A-

 

STAT: Dr. Fazıl Küçük Stadı
HAKEMLER: Timur Bodi, Hakan Gök, İsfendiyar Açıksöz

G. OSETYA: Sarmat Tshovrebov, Soslan Kochiev, Azamat Kokoev, Oleg Pliev (Dk.76 Beteev), Akhsar Dxhioev, Alan Dzhioev (Dk.63 Mikhail), Kazimir Bestaev (Dk.46 Tedeev), Alan Kadjaev, Arshen Tsagolov, Kadzakhmat Bestaev (Dk.69 Gagiev), Soslabeg Dzagoev

KARPATALYA: Racz Tamas (Dk.78 Zoltan), Geczi Peter (Dk.81 Vitalij), Mile Krisztian (Dk.63 Ferenc), Pallagi Botond, David Robert, Jiles Gyula, Barta Ferenc, Ohar Roman, Szabo Roland, Kesz Tibor, Baksa Zoltan (Dk.46 Gyorgy)

GOLLER: Dk.84 Kochiev (Güney Osetya) - Dk.17 Mile, Dk.34 Zoltan, Dk.45+1 Marton, Dk.65 Tibor (Karpatalya)

 

Kanı Aldağ

CONIFA Euro 2017’de A Grubu son maçında Güney Osetya ile Karpatalya, Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-1’lik skorla Karpatalya kazandı. Karpatalya bu sonuçla gruptaki puanını 4 yapmasına rağmen üçüncü sırada yer alarak yarı finale yükselemedi. Güney Osetya ise grup maçlarını puansız noktaladı.

Alınan bu sonuçla beraber üçüncü olan Karpatalya, B Grubu üçüncüsü Ellan Vannin ile sıralama karşılaşmasında karşılaşacak. Grubu son sırada tamamlayan Güney Osetya da B Grubu sonucusu Felvidek ile sıralama maçında karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmada maçın adamı ödülüne Karpatalya’dan Mile Krisztian layık görüldü. Ödülü Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Erkut Şahali takdim etti.

Bu haber toplam 2007 defa okunmuştur
Etiketler :