1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Karasalih çifti Gönyeli'de ölü bulundu
Karasalih çifti Gönyeli'de ölü bulundu

Karasalih çifti Gönyeli'de ölü bulundu

Polis, Hasan Yılmaz Karasalih’in önce eşi Sevinç Karasalih’i öldürdüğünü, ardından da elektrik akımı vererek kendi yaşamına son verdiğini açıkladı.

A+A-

Gönyeli’de, Hasan Yılmaz Karasalih ile Sevinç Karasalih, evlerinde ölü bulundu.

Polis Basın Subaylığı, Karasalih çiftinin bu sabah 05.00 sıralarında Gönyeli’de Edipler Sokak’taki 3 numaralı evlerinde ölü bulunduğunu duyurdu.
Hasan Yılmaz Karasalih’in 63, Sevinç Karasalih’in ise 60 yaşında olduğu ve polisin cinayet ve intihar şüphesi üzerinde durduğu belirtildi.
Hasan Yılmaz Karasalih'in ölmeden önce kız kardeşini arayıp durumu bildirdiği de iddia edildi.
Hasan Yılmaz Karasalih'in su tesisatçısı olduğu öğrenildi. Karasalih çiftinin 2 çocuğu 3 de torunları olduğu belirtildi. 

Polis, Hasan Yılmaz Karasalih’in önce eşi Sevinç Karasalih’i boğarak öldürdüğünü, ardından da elektrik akımı vererek kendi yaşamına son verdiğini açıkladı.
Polisin cesetleri alırken beyaz bir kabloyu da emare alıdığı öğrenildi

OTOPSİ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Bu sabah Gönyeli'de, eşi tarafından öldürülen Sevinç Karasalih ve ardından yaşamına son veren Hasan Yılmaz Karasalih'in otopsileri yapıldı. Polis, yapılan otopsi neticesinde; Sevinç Karasalih'in "bağla boğma sonucu gelişen havasız kalma" sonucu, Hasan Yılmaz Karasalih'in ise "vücudundan elektrik akımı geçmesi sonucu" öldükleri tespit edildiğini açıkladı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

CENAZE YARIN

Hasan Yılmaz Karasalih ve Sevinç Karasalih'in cenazeleri yarın öğle namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı'na defnedildeceği bildirildi.

 

Bu haber toplam 19163 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler