1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Karantinadaki gençlere yap-boz oyunu
Karantinadaki gençlere yap-boz oyunu

Karantinadaki gençlere yap-boz oyunu

Olaylı bir süreçle otele yerleştirilen gençlerin karantinadaki süreyi sağlıklı geçirebilmesi için birçok detayı düşünen otel yönetimi, gençlere yap-boz oyunları dağıttı.

A+A-

İngiltere'de üniversite eğitimi gören ve koronavirüs salgını nedeniyle charter uçuşla 8 gün önce Kıbrıs'a gelen öğrenciler, Alsancak'taki karantina günlerinde son haftaya girdi.

Gençler, River Side Otel’in yanısıra duyarlı insanlarımızın desteği ve yaratıcı katkılarıyla karantina sürecini geçiriyor.

Olaylı bir başlangıç ve Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser’in tepki toplayan itirazına rağmen otele yerleştirilen gençlere, karantinadaki süreyi sağlıklı geçirebilmesi için birçok detayı düşünüldü, gönüllülerin katkılarıyla yap-boz oyunları dağıtıldı.

Oğlu halen River Side Otel'de bulunan Turgut Vehbi, Yenidüzen'e konuşarak "Otel yönetimi çocuklarımıza çok iyi bakıyor. Yemekler çok iyi. Vakit geçirmeleri için yap-boz bile verildi" dedi.

Aysun Kahraman Öktem’in ortaya attığı fikir ve organizasyonla, 225 puzzle (yap-boz)’un Rüstem Kitabevi tarafından bağışlandığı ve Ekin Adademir’in de desteğiyle otele ulaştırıldığı öğrenildi.

River Side Otel'de 256 öğrencinin karantina süresi 4 Nisan'da dolacak.

 

(Fotoğraflar: Turgut Vehbi)

rs.jpg

River Side Otel'de 256 öğrencinin karantina süresi 4 Nisan'da dolacak.

 

 

Fotoğraflar: Turgut Vehbi

Bu haber toplam 11304 defa okunmuştur
Etiketler : ,