1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kaliteli ve zengin bir kadromuz var”
“Kaliteli ve zengin bir kadromuz var”

“Kaliteli ve zengin bir kadromuz var”

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da yeni sezon öncesi çalışmalar başladı.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da yeni sezon öncesi çalışmalar başladı. Teknik Direktör İltaç Karayel ile yola çıkacak olan yeşil siyahlı ekip, milli takımda bulunan futbolcular hariç, kiradan dönen futbolcular da dahil salon çalışmalarına başladı. YENİDÜZEN’e yeni sezon öncesi çalışmaları anlatan İltaç Karayel, kamuoyunu bir süredir meşgul eden Mustafa Yaşınses ve Musa Şanlıer konusunda da açıklık getirerek, “Her iki oyuncu da bizimle. Sezonu elimizdeki tüm oyuncularla birlikte açacağız. Oyuncuların performanslarına göre de kadromuzdan illa ki giden oyuncular olacaktır. Ancak şampiyonluk istiyorsak bu tür oyunculardan maksimum seviyede faydalanmamız gerek.”diye konuştu.

11 oyuncu ile yollar ayrılacak

Göreve gelir gelmez bonservisi Küçük Kaymaklı’da olan tüm futbolcuları sezon açılışında görmek istediğini yönetime bildirdiğini kaydeden Karayel, “Kadromuzda şu an 33 kişi var. Kafamda bu kadroyu 22’ye düşürmek var. Yani 11 futbolcu ile kiralık veya bonservisli olarak yollarımızı ayıracağız.”dedi.

Shoko tamam, Serhan listede

Yeni sezondaki transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren deneyimli teknik direktör, “Şu anda yabancı olarak elimizde bonservisli bulunan Victor ve Slavi Shokolarov var. Shokolarov ile her konuda anlaşmaya vardık. Zaten daha önce Bostancı Bağcıl’da da birlikte çalışmıştık. Bildiğim, beğendiğim bir oyuncu.”dedi. Yerli transfer konusunda bir tek şu an Serhan Önet’le ilgilendiklerini ifade eden İltaç Karayel, “Yönetimimiz de Serhan ile görüştü. Serhan da bizde oynamak istiyor. Ben de onu kadroda görmeyi istiyorum. İlerleyen süreçte GAÜ Çetinkaya ile yönetimimiz arasında resmi temaslar başlayacaktır.”sözlerini kullandı. Samuel Zokou’yu da kadroda görmeyi çok istediğini belirten Karayel, bu oyuncunun şu an yurtdışında iyi bir ücrete oynadığını ve Kıbrıs’a gelmeye sıcak bakmadığını söyledi.

“Hedef 12 Temmuz’a kadar transferi bitirmek”

Karayel son olarak 12 Temmuz’da resmi sezon açılışını yapacaklarını ve en büyük hedeflerinin de büyük oranda yerli ve yabancı transferini bu tarihe kadar tamamlamak olduğunu söyledi. Deneyimli teknik adam ayrıca kadronun çok kaliteli ve zengin olduğunu ve çok fazla transfere ihtiyacın olmadığını da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1843 defa okunmuştur