1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Jilet Kazası
Jilet Kazası

Jilet Kazası

Alkol aldıktan sonra kavga ettiği eşinin boğazını jiletle kesmeye çalıştığı iddia edilen Kadir Şener, mahkemede savunmasını yaptı.

A+A-

Didem MENTEŞ

Lefkoşa Surlariçi’nde 2 Temmuz gecesi imam nikahlı eşinin boğazını jiletle kestiği iddia edilen Kadir Şener’e mahkemede “eşimle birbirimizi çok seviyoruz, Bu olay bir kazadır. Eşim benden şikayetçi değildir” şeklinde savunma yaptı. Alkol alıp eşiyle tartıştığı gerekçesiyle eşi Dudu Şener’in boğazını defalarca kestiği ileri sürülen zanlı Kadir Şener dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Mahkemede polis, beş görgü tanığının ifadesine başvurulduğunu ve zanlının gönüllü ifade vererek, suçunu kabul ettiğini aktardı.
Müşteki durumundaki Dudu Şener’in 2 Temmuz gecesi Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, ameliyat edildiğini dile getiren Atasay, şu an Dudu Şener’in Kulak Burun Boğaz Servisi’nde müşahede altına alındığını dile getirdi.

“Eşimle birbirimizi çok seviyoruz”

Mahkemede söz alan Kadir Şener ise eşi Dudu Şener ile birbirlerini çok sevdiklerini belirterek, olayın yaşandığı gün çok alkol aldığını ve eşinin üzerine geldiğini dile getirdi.
Şener, şöyle konuştu: “Eşimin üzerime gelmesine dayanamadım. Gittim kendime zarar verdim. Bu sırada eşim beni itmeye çalıştı. Ne olduysa o an oldu. Sonra orası burası kesildi. Bu olay bir kazadır. İyi kötü zamanlarımız oldu. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Eşim benden şikayetçi değildir. Üç gün tutukluluk süresince hatalarımı anladım. Çok pişmanım. İçkiyi bırakıyorum. Herkesten özür diliyorum”

4 gün daha

Yargıç Pınar Beyoğlu, polis memurunun talebini ve zanlının itiraz etmeyişini dikkate alarak, tahkikatın salimen yürütülebilmesi gerekçesiyle zanlı Kadir Şener’in 4 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2897 defa okunmuştur
Etiketler :