1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İŞTE HÜKÜMET PROGRAMI
İŞTE HÜKÜMET PROGRAMI

İŞTE HÜKÜMET PROGRAMI

YENİDÜZEN UBP - DP Koalisyon hükümeti programını yayınlıyor

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu'nun başbakanlığındaki UBP-DP Koalisyon Hükümeti'nin hükümet programı bugün Cumhuriyet Meclisi’nde okundu.

Meclis Başkanı Önder Sennaroğlu başkanlığında toplanan genel kurulda Başbakan Sucuoğlu programı okudu.

Geçtiğimiz gün toplanan Meclis’te, geçtiğimiz Cuma UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu tarafından kurulan ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından onaylanan Bakanlar Kurulu listesi okunmuştu.

YENİDÜZEN,  UBP - DP Koalisyon hükümeti programını okurları ile paylaşıyor:

UBP - DP Koalisyon hükümeti hükümet programı

nn-093.jpg

 

Hükümet programından: “Turizm alanında tanıtım için sosyal Medya Fenomenlerinin ülkede ağırlanması…”

Genel olarak mevcut projelerin ‘çalışmalarına hız verileceği’ devlet programında, ‘çalışmalara devam edilecektir’ ifadeleri de sıklıkla yer aldı.

Ülkenin turizm alanında tanıtılması amacıyla tasarlanan bazı “farklı projeler” de dikkat çekti.  Bunların arasında ‘Uluslararası tanınmış Sosyal Medya Fenomenlerinin ülkede ağırlanmasının hedeflenmesi’ de öne çıktı.  

Turizm alanındaki bir diğer “çalışma” ise açıldıktan sonra yoğun olarak ziyaretçi aldığı belirtilen Kapalı Maraş’a” Turizm Enformasyon Ofisi” açılması hedefi oldu.

Mağusa-İskele-Yeniboğaziçi İmar Planı, Mehmetçik İmar Planı ve Yenierenköy Dipkarpaz Emirnamesi ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının da hedeflendiği belirtilirken, Lefke İmar Planı Tasarısı ve Dikmen İmar Planı Tasarısının da halka sunulacağı kaydedildi.

Turizm alanında ise yer alan bazı maddelerin “Mevcut Müze ve Ören yerlerinin bakımı ve iyileştirilmesi çalışmalarına devam edilecektir” gibi genel ifadeler olduğu dikkat çeken bir diğer ayrıntı oldu.

Bu haber toplam 1765 defa okunmuştur
Etiketler :