1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İlk yarının son maçları
İlk yarının son maçları

İlk yarının son maçları

K-Pet Süper Lig’de 13. hafta maçları oynanıyor. Ligde bugün ve yarın üç maç var

A+A-

Eren ŞİŞİK
K-Pet Süper Lig’de 13. Hafta heyecanı dün oynanan Yenicami – Küçük Kaymaklı maçının ardından devam ediyor. Ligde zorlu maçların oynanacağı haftada izleyicileri müthiş maçlar bekliyor. 13’üncü haftada dikkat çeken maçlar Mağusa Türk Gücü-Mormenekşe ve Doğan Türk Birliği – Cihangir olarak göze çarpıyor.
Ligde bugün; Gençlik Gücü – Yalova, Yeniboğaziçi – Lefke ve Serdarlı – B.Bağcıl maçları oynanacak. Yarın ise; Mağusa Türk Gücü – Mormenekşe, Doğan Türk Birliği – Cihangir ve Hamitköy – Çetinkaya takımları karşı karşıya gelecek.

BUGÜN KRİTİK MAÇLAR

Ligin dibine demir attılar: Gençlik Gücü - Yalova
Ligde bugün oynanacak önemli maçta ligde en alt sıralarda yer alan Gençlik Gücü ile Yalova karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Gençlik Gücü Bostancı Bağcıl’a farklı mağlup oldu. Yeşil beyazlılarda teknik adam da istifa ederken, hedef bu maçtan galip ayrılmak. Geçtiğimiz hafta Hamitköy’e farklı mağlup olan ve ligin dibine demir atan bir Yalova ise bu maçı kazanıp en azından umutlanmak istiyor. Lefkoşa Atatürk Stadı’ndaki maçta hakem Hakan Muhtaroğlu görev yapacak.

Zorlu 90 dakika: Yeniboğaziçi - Lefke
Günün bir diğer maçı da son haftalarda istemediği sonuçlar alan Yeniboğaziçi ile Lefke arasında oynanacak. Geçtiğimiz hafta Küçük Kaymaklı’ya mağlup olan ve ligde düşüşe geçen Yeniboğaziçi, kendi evinde oynayacağı maçtan puan çıkarmak istiyor. Geçtiğimiz hafta Serdarlı gibi güçlü bir ekibi farklı mağlup eden Lefke ise bu maçtan mutlak galibiyetle dönme niyetinde. Yeniboğaziçi Osman Mehmet Ergün Stadı’ndaki maçta Fehim Dayı düdük çalacak.

Altın değerinde puanlar: Serdarlı – Bostancı Bağcıl
K-Pet Süper Lig’de günün en dikkat çeken maçlarından biri de Serdarlı ile Bostancı Bağcıl arasında oynanacak. Geçtiğimiz hafta Lefke karşısından ummadığı farklı bir mağlubiyetle ayrılan Serdarlı bu maçı kazanıp alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor. Son haftalarda aldığı başarısız sonuçları geçtiğimiz hafta Gençlik Gücü’nü mağlup ederek sonlandıran Bostancı Bağcıl ise bu zorlu maçtan üç puanla ayrılıp rahat bir nefes almayı hedefliyor. Serdarlı 14 Ağustos Stadı’ndaki maçta hakem Mehmet Malek görev yapacak.

YARIN ZEVKLİ MAÇLAR

Doğu derbisi: Mağusa Türk Gücü - Mormenekşe
K-Pet Süper Lig’de yarın haftanın en önemli maçlarından birinde Mağusa Türk Gücü ile Mormenekşe takımları karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta son şampiyon Çetinkaya’yı da devirip çıkışını sürdüren Mağusa Türk Gücü, Mormenekşe’yi de yenip yoluna devam etme niyetinde. Geçtiğimiz hafta Doğan Türk Birliği’ne mağlup olan ve düşüşe geçen Mormenekşe ise bu maçtan galip ayrılmak istiyor. Canbulat Stadı’nda oynanacak kritik 90 dakikayı Ecvet Kanatlı yönetecek.

Tepe’de puan savaşı: Hamitköy – Çetinkaya
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak bir başka maç Hamitköy ile Çetinkaya arasında oynanacak. Geçtiğimiz hafta Yalova deplasmanından farklı galip gelen ve çıkışını sürdüren Hamitköy, bu maçı da kazanıp ilk devreyi iyi bir yerde bitirmek istiyorlar. Geçtiğimiz hafta Mağusa Türk Gücü’ne kendi evinde mağlup olan ve istikrarsız bir görüntü sergileyen Çetinkaya’da da hedef bu maçı kazanıp devre arasında takımı toparlama. Hamitköy Stadı’nda oynanacak olan zorlu maçta Serkan Şimşek düdük çalacak.

Girne’de zorlu randevu: Doğan Türk Birliği - Cihangir
Ligde yarın oynanacak bir diğer müsabaka da Doğan Türk Birliği ile Cihangir arasında oynanacak. Geçtiğimiz hafta zorlu Mormenekşe deplasmanından 3 puanla dönen Doğan, bire bir rakibi konumundaki Cihangir’i yenip rakibi ile arayı açma hedefinde. Geçtiğimiz hafta kendi evinde lider Yenicami’ye mağlup olan haftayı eli boş kapatan Cihangir’de bu maçtan puan çıkarıp rahat bir nefes almak istiyor. Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan zorlu maçta hakem Mehmet Sezener görev yapacak.

Bu haber toplam 1409 defa okunmuştur
Etiketler :