1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hüdaoğlu KTÖS’ü ziyaret etti
Hüdaoğlu KTÖS’ü ziyaret etti

Hüdaoğlu KTÖS’ü ziyaret etti

LTB Başkan adayı Dr. Suphi Hüdaoğlu, en önemli projelerinden birinin “okul sağlığı ve güvenliği” olduğunu söyledi.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Dr. Suphi Hüdaoğlu, en önemli projelerinden birinin “okul sağlığı ve güvenliği” olduğunu söyledi.

TDP basın bürosuna göre, LTB Başkan adayı Dr. Suphi Hüdaoğlu, parti Genel Başkan Mehmet Çakıcı, bazı belediye meclis üyesi adayları ile birlikte bu sabah Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası’nı (KTÖS) ziyaret etti.

TDP LTB Başkan adayı Dr. Suphi Hüdaoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, en önemli projelerinden birinin okul sağlığı ve güvenliği projesi olduğunu, bu proje ile okul kantinlerinde satılan ürünlerin denetimi, tuvaletlerin hijyenliği, akan suyun temizliğine kadar öğretmen sendikaları ile işbirliği halinde önlem alınacağını söyledi.

“YILDA 200 BİN TON KİMYASAL KULLANILIYOR”

Kuzey Kıbrıs’ta yılda 200 bin ton kimyasal kullanıldığını savunan Dr. Hüdaoğlu, göreve gelmeleri halinde bir hafta içinde kimyasal kullanımına son vereceklerini ve etiketleme sistemi getireceklerini belirtti. Hüdaoğlu, gıda ve su güvenliğinin sağlanmasıyla bireyi ön plana çıkaran yönetim anlayışını yerleştireceklerini, bu konuda diğer belediyelere de örnek olacaklarını kaydetti.

Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra, hem parti, hem de parti dışından akil insanlar grubu ile hareket ederek ortak aklı birlikte bulmaya çalıştıklarını belirten Hüdaoğlu, seçimleri kazanmaları halinde popülizm yapmayacaklarını, LTB’de yönetim şemasını yeniden yapılandıracaklarını Belediye meclis toplantılarını naklen yayınlamayı düşündüklerini söyledi.

Hüdaoğlu, LTB tarafından alınan kredilerin harcamasının araştırılacağını ve yolsuzluk tespit edilmesi halinde yargıya havale edeceklerini belirtti.

ÇAKICI

TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, Çakıcı ise, LTB’de adil, şeffaf ve çağdaş bir yönetim, mali disiplinin sağlandığı, çalışanların hakkını, halkın ise hak ettiği hizmetleri aldığı bir düzen yaratmanın öncelikleri olduğunu söyledi.

Çakıcı, Hüdaoğlu’nun dürüst, çalışan ve yaptıkları ile halktan onay bulan bir kişi olduğunu kaydetti.

Bu haber toplam 1757 defa okunmuştur
Etiketler : , ,