1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “HP ile beş başlık altında görüştük”
“HP ile beş başlık altında görüştük”

“HP ile beş başlık altında görüştük”

Halkın Partisi ile dün beş başlık altında görüştüklerini kaydeden UBP Genel Başkan Vekili Ersan Saner, “Görüştüğümüz konularda uzlaşı olursa sıkıntı olmaz. Geri dönüş olduğu takdirde en şeffaf şekilde açıklama olacaktır” dedi.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan Vekili  Ersan Saner, hükümet kurma görevini aldığı günden bugüne yoğun bir tempoda çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Ülkede tek bir amaçları olduğunu kaydeden Saner, halkı yeniden bir erken seçime götürmemek adına hükümeti kurmak olduğunu belirtti.

Bütün siyasi partilerle görüştüklerinin altını çizen Saner, “Tüm partilerin hassasiyetini anlıyorum” dedi.

 

 “Bugün olayın şekilleneceğini düşünüyorum”

Genel Başkan Vekili Ersan Saner, halkı en iyi anlayan partinin UBP olduğunu belirterek sandığın son çare olduğunu söyledi. Halkın Partisi ile dün beş başlık altında görüştüklerini kaydeden Saner, “Görüştüğümüz konularda uzlaşı olursa sıkıntı olmaz. Geri dönüş olduğu takdirde en şeffaf şekilde açıklama olacaktır. Ülkede istikrar için her yolu deneyeceğiz, HP ile görüşmelerimiz sürüyor. Bunların hiç biri olmazsa UBP olarak gözümüzü kırpmadan erken seçime gideriz. Bugün içinde olayın şekilleneceğini düşünüyorum” dedi.

Bu haber toplam 2135 defa okunmuştur
Etiketler : , ,