1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. HP 5 bölgede tabanı serbest bıraktı
HP 5 bölgede tabanı serbest bıraktı

HP 5 bölgede tabanı serbest bıraktı

Halkın Partisi Parti Meclisi, 24 Haziran Yerel Seçimlerinde Lefkoşa, Mağusa, Girne, İskele ve Güzelyurt’ta tabanını serbest bırakma kararı aldı

A+A-

Halkın Partisi Parti Meclisi, 24 Haziran Yerel Seçimlerinde belediye başkan adayı göstermediği bölgelerde kimleri destekleyeceğini belirledi.

HP Milletvekili Jale Refik Rogers parti meclisinin aldığı kararları sosyal medya üzerinde duyurdu.

Rogers’in paylaşı şu şekilde:

 

Dün akşam toplanan parti meclisimiz, Lefke, Dipkarpaz, Mehmetçik, Vadili ve Paşaköy Belediyelerinde, hem Belediye Başkanlığı hem de Belediye Meclis üyeliği düzeyinde seçime katılım gösterilmesine karar vermiştir.

Parti meclisimiz, İnönü Belediyesi’nde bağımsız aday Beyhan Gürgöze, Alsancak Belediyesi’nde Fırat Ataser, Esentepe Belediyesi’nde Sinan Güneş, Beyarmudu Belediyesi’nde Ethem Akmercan, Yeni Boğaziçi Belediyesi’nde Mustafa Zurnacılar’a destek kararı almıştır.

Parti meclisimiz ayrıca Tatlısu Belediyesi Başkan Adayı Hayri Orçan ve Akdoğan Belediyesi başkan adayı Ahmet Latif’e de 2018 seçimlerinde destek kararı vermiştir.

2018 belediye seçimlerinde, Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, İskele ve Güzelyurt’ta tabanını serbest bırakma kararı almıştır. Söz konusu yerlerde gerçekleşecek olan seçimde, seçmenlerimizin değerli adaylar arasından en doğru kararı vereceğine inancımız tamdır.

Halkın Partisi, Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, İskele, Güzelyurt, Lefke, Gönyeli, Dipkarpaz, Mehmetçik, Paşaköy, Vadili, Yeniboğaziçi, Tatlısu ve Beyarmudu Belediyeleri’nde Belediye Meclis Üyeliği seçimlerine tam liste olarak katılacaktır.

 

 

 

Bu haber toplam 4035 defa okunmuştur