1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Heyecan kaldığı yerden
Heyecan kaldığı yerden

Heyecan kaldığı yerden

K-Pet Süper Lig’de ikinci devre bugün oynanacak 14. hafta maçlarıyla başlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK
K-Pet Süper Lig’de ikinci yarı heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlarla başlıyor.  Birbirinden önemli ve kıran kırana maçların oynanması beklendiği 14’üncü haftada lider Yenicami, ligin güçlü ekiplerinden Lefke’yi kendi evinde ağırlayacak. Liderin en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı da yeni teknik adamı Fırat Canova’nın eski takımı Cihangir deplasmanına konuk olacak.
K-Pet Süper Lig’de bugün dört maç, yarın ise üç maç oynanacak. Ligde bugün; Mağusa Türk Gücü – Doğan Türk Birliği, Cihangir – Küçük Kaymaklı, Hamitköy – Mormenekşe ve Gençlik Gücü – Çetinkaya takımları karşı karşıya gelecek. Yarın ise Yenicami – Lefke, Serdarlı – Yalova ve Yeniboğaziçi – Bostancı Bağcıl maçları oynanacak.
Canbulat’ta zorlu randevu: Mağusa Türk Gücü – Doğan Türk Birliği
K-Pet Süper Lig’de bugünün en dikkat çeken maçlarından biri Mağusa Türk Gücü ile Doğan Türk Birliği arasında oynanacak. Ligin ilk devresini 20 puanla 5.sırada bitiren Mağusa Türk Gücü kendi evinde devreyi 24 puanla 4.sırada tamamlayan Doğan Türk Birliği’ni ağırlayacak. MTG ligde oynadığı son maçta Mormenekşe’yi 4-0’la geçerken, Doğan Türk Birliği de Cihangir’i 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Canbulat Stadı’nda oynanacak müsabakayı hakem Serkan Şimşek yönetecek.
Canova’nın ilk sınavı: Cihangir – Küçük Kaymaklı
Ligde bugün oynanacak bir başka önemli müsabakada Cihangir ile lider Küçük Kaymaklı arasında oynanacak. Ligin ilk devresini 17 puanla 8.sırada tamamlayan Cihangir kendi evinde ilk devreyi 31 puanla 2.sırada tamamlayan Küçük Kaymaklı’yı ağırlayacak. Cihangir takımı ligde oynadığı son maçta Doğan Türk Birliği’ne 2-0 mağlup olurken, Küçük Kaymaklı da lider Yenicami’ye 1-0 yenilerek devreyi kapatmıştı. Cihangir Stadı’ndaki maçta hakem Fehim Dayı görev yapacak.
Puan aslanın ağzında: Hamitköy - Mormenekşe
K-Pet Süper Lig’de bugünün bir başka maçı da Hamitköy ile Mormenekşe arasında oynanacak. Ligin ilk devresini 16 puanla 10.sırada tamamlayan Hamitköy kendi evinde ilk devreyi 18 puanla 8.sırada tamamlayan Mormenekşe’yi konuk edecek. Hamitköy ligde oynadığı son maçta Çetinkaya’ya 1-0 mağlup olurken, Mormenekşe de Mağusa Türk Gücü karşısında 4-0’lık yenilgiyle ayrılmıştı. Hamitköy Stadı’nda oynanacak olan maçta hakem Savaş Tilki düdük çalacak.
Atatürk’te derbi heyecanı: Gençlik Gücü – Çetinkaya
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak bir diğer maçta Gençlik Gücü ile Çetinkaya takımları karşı karşıya gelecek. Ligin ilk devresini 3 puanla 14.sırada tamamlayan Gençlik Gücü, kendi evinde devreyi 18 puanla 6.sırada tamamlayan Çetinkaya’yı ağırlayacak. Gençlik Gücü ligde oynadığı son maçta Yalova’ya 3-1 yenilirken, Çetinkaya da zorlu Hamitköy deplasmanından 1-0 galip ayrılmayı başarmıştı. Atatürk Stadı’ndaki maçı hakem Kerem Eran yönetecek.

Zirve mücadelesi: Yenicami - Lefke
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak ve zorlu geçmesi beklenen maçta Yenicami ile Lefke takımları karşı karşıya gelecek. Ligin ilk devresini 34 puanla 1.sırada tamamlayan Yenicami, kendi evinde devreyi 27 puanla 3.sırada tamamlayan Lefke’yi konuk edecek. Yenicami takımı ligde oynadığı son maçta en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı’yı 1-0 mağlup ederken, Lefke, Yeniboğaziçi’ni 2-0 mağlup etmişti. Atatürk Stadı’ndaki maçta Mehmet Malek düdük çalacak.
Altın değerinde ‘3’ puan: Serdarlı - Yalova
Ligde yarın oynanacak önemli maçlarından bir tanesi de Serdarlı ile Yalova arasında oynanacak. Ligin ilk devresini 11 puanla 11.sırada tamamlayan Serdarlı, kendi evinde devreyi 9 puanla 13.sırada tamamlayan Yalova’yı ağırlayacak. Serdarlı takımı ligde oynadığı son maçta Bostancı Bağcıl’a 4-2 mağlup olurken, Yalova takımı da Gençlik Gücü’nü 3-1’le geçmeyi başarmıştı. Serdarlı 14 Ağustos Stadı’nda oynanacak olan kritik maçın hakemi Ecvet Kanatlı.
Devreye güçlenerek girdiler: Yeniboğaziçi – Bostancı Bağcıl
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak bir başka maçta Yeniboğaziçi ile Bostancı Bağcıl takımları karşı karşıya gelecek. Ligin ilk devresini 11 puanla 12.sırada bitiren Yeniboğaziçi kendi evinde devreyi 16 puanla 9.sırada bitiren Bostancı Bağcıl’ı konuk edecek. Yeniboğaziçi ligde oynadığı son maçta Lefke’ye 2-0 mağlup olurken, Bostancı Bağcıl takımı da zorlu Serdarlı deplasmanından 4-2 galip ayrılmayı başarmıştı. Yeniboğaziçi Osman M. Ergün Stadı’ndaki maçı Mehmet Sezener yönetecek.

Bu haber toplam 1256 defa okunmuştur
Etiketler : ,