1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. ‘Her canlı sevgi dolu sıcak bir yuvayı hak eder’
‘Her canlı sevgi dolu sıcak bir yuvayı hak eder’

‘Her canlı sevgi dolu sıcak bir yuvayı hak eder’

Ülkemizdeki sevimli dostların daha iyi şartlarda yaşaması için mücadele eden Altın Patiler Derneği, LTB’ye ait Lefkoşa Hayvan Barınağı’nda yuva bekleyen birçok köpeğin yeni yuvalarına kavuşabilmesi adına yine anlamlı bir çalışmaya imza attı.

A+A-

Murat OBENLER

Ülkemizdeki sevimli dostların daha iyi şartlarda yaşaması için bıkmadan usanmadan ve kararlı bir şekilde mücadele eden Altın Patiler Derneği, LTB’ye ait Lefkoşa Hayvan Barınağı’nda yuva bekleyen birçok köpeğin yeni yuvalarına kavuşabilmesi adına yine çok anlamlı bir çalışmaya imza attı.

Dernekten yapılan açıklamada fotoğrafçı Efsane Mene’yle birlikte fotoğraf çekimi gerçekleştirdiği ve barınaktaki sevimli dostlardan bazılarının fotoğraflarının ise Barking Mad Studios tarafından Altın Patiler Derneği iş birliğinde çekildiği belirtildi.

Lefkoşa Hayvan Barınağı’ndan sevimli dostlarımızı sahiplenmek için 0533 8330582 numaralı telefonun aranabileceğini ifade eden dernek yetkilileri

https://ltbsevimlidostlar.com/satin-alma-sahiplen/sahiplendirilebilir-dostlarımız  linkinden de  barınaktaki sevimli dostlarımızın fotoğraf ve bilgilerine ulaşabileceğini kaydettiler.

 

Bu haber toplam 1720 defa okunmuştur