1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hedef puan veya puanlar
Hedef puan veya puanlar

Hedef puan veya puanlar

Süper Lig’de yarın akşam lig lideri Yenicami ile mücadele edecek olan K.Kaymaklı maça hazır

A+A-

Hüseyin KIRAL
Futbol Federasyonu tarafından organize edilen 2013-2014 futbol sezonu, ilk yarı son maçları yarın, Cumartesi ve Pazar günü onancak olan maçlarla tamamlanacak.
İlk yarının son maçında lider Yenicami ile ayni puanla ikinci sırada bulunan Küçük Kaymaklı arasında yarın akşam Lefkoşa Atatürk Stadı’nda saat 18.00’de oynanacak maç için Küçük Kaymaklı takımı son idmanını dün kendi sahası olan Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda tamamladı.

Grand Pasha’da iki günlük kamp
Yarın akşam saat 18.00’de lider Yenicami ile mücadele edecek olan K.Kaymaklı kendi sahasında neşeli bir atmosferde yaptığı son taktik antrenmanı ile maçı hazır olduğunu gösterirken, idman sonrası Girne’de yeni faaliyete geçen ‘Grand Pasha’ hotelde iki günlük kampa yapmak üzere hareket etti.
Küçük Kaymaklı Kulüp başkanı Ali Başman, Basın sözcüsü Savaş Atakan ve Sportif Direktör Ali Kamacı’da takımın yaptığı son idmanı izlediler ve takıma başarılar dilediler.

Kamacı, “2 sezondur ilk yarıyı lider tamamlıyoruz”
K.Kaymaklı Sportif Direktör Ali Kamacı, son iki sezondur ilk yarıyı lider tamamladıklarını ancak ligin sonunda şöyle veya böyle şampiyon olamadıklarını belirtti.
Kamacı, yarın akşam çıkacakları Yenicami karşılaşmasından amaçlarının galip gelmek olduğunu ancak galip gelemez isek de yenilmeyeceklerinin altını çizdi.
Kamacı, Yenicami maçından alacaklarını üç puan kendilerini son iki sezondur oldukları gibi ilk yarının beyi yapacağını vurgularken, hedefin sezon sonunda bey olmak olduğunu vurguladı.

Berkalp, “Yılın maçında biz kaybetmeyeceğiz” dedi
Neşeli bir havada geçen idman sırasında Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Cenk Berkalp, ilk yarının son maçında Yenicami ile yılın maçına çıkacaklarını, ancak bu önemli maçta yenilmeyeceklerinin altını çizdi.
Cenk Berkalp, tüm hazırlıkların tamamlandığını, iki günlük kamp sonrası Lefkoşa Atatürk Stadı’nda bir gece maçına çıkacaklarını ve bu maçın iki takımında hedeflerinin şampiyonluk olması gibi, iki takımında puanlarının eşit olması maça ayrı bir değer kattığını söyledi.
Berkalp, bu önemli maçtan galip gelmek istediklerini, ancak sezon içerisinde bu maçla birlikte oynanmamış 14 maç daha bulunduğunu belirtirken, Yenicami karşısında yenemez isek, yenilmemeye de bakacağız dedi.

Bu haber toplam 1426 defa okunmuştur