1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hazırlıklar sürüyor
Hazırlıklar sürüyor

Hazırlıklar sürüyor

Yeni sezonun iddialı takımlarından Binatlı ile Mağusa Türk Gücü, Üner Berkalp Stadı’nda karşı karşıya geldi

A+A-

Takımlar yeni sezon çalışmalarını oynadıkları hazırlık karşılaşmaları ile sürdürüyor. Yeni sezonun iddialı takımlarından Binatlı ile Mağusa Türk Gücü, Üner Berkalp Stadı’nda karşı karşıya geldi. Son lig şampiyonu Yenicami hazırlıklarını Girne’de Ozanköy ile oynadığı maçla sürdürdü. Süper Lig ekibi Lefke ile Birinci Lig’den Bağcıl’ın karşılaştığı günde, Cihangir ile Gönyeli karşı karşıya geldi. İki Lefkoşa ekibi GAÜ Çetinkaya ve G.Gücü Metehan’da oynadıkları maçla sezon hazırlıklarını devam ettirdi.

Yenicami Girne’de kazandı

Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami, Girne’de Ozanköy ile karşı karşıya geldi. Mustafa Özkayım Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Yenicami 3-1’lik skorla kazandı. Yenicami’nin galibiyet golleri bir süredir denenen John Okoli’den geldi.

Binatlı, MTG’yi yendi

Yeni sezonun iddialı takımlarından Binatlı ile Mağusa Türk Gücü, Üner Berkalp Stadı’nda hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya geldi. Karşılaşmada MTG Halil Turan’ın golü ile öne geçerken Binatlı’dan Kemal Uçaner ve Abia Israel’in golleri sonucunda maçı Binatlı 2-1’lik skorla kazandı.

Lefke Bostancı’da güldü

Bir diğer hazırlık maçında Birinci Lig’den Bostancı Bağcıl ile Süper Lig’den Lefke karşı karşıya geldi. Ayanni Stadı’nda oynanan karşılaşmada Lefke Zekai ile öne geçerken bu gole Bağcıl Bilal’in penaltı golü ile yanıt verdi. Burak Koçar’ın kaydettiği golle Lefke maçı 2-1 kazandı.

Çetinkaya ile G.Gücü yenişemedi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden GAÜ Çetinkaya ile Gençlik Gücü de hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya geldi. GAÜ Çetinkaya’nın Metehan Tesisleri’nde yer alan hazırlık maçı karşılıklı atılan gollerle 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Cihangir’den tek gollü galibiyet

Süper Lig ekiplerinden Cihangir ile Birinci Lig’de hedefi Süper Lig’e yükselmek olan Gönyeli dün Cihangir’de karşı karşıya geldi. Maçı 1-0’lık skorla Cihangir kazandı.

 

Fotoğraf: Hüseyin Özbarışcı – Kanı Aldağ

Bu haber toplam 1791 defa okunmuştur
Etiketler :