1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hazırlıklar hız kesmeden sürüyor
Hazırlıklar hız kesmeden sürüyor

Hazırlıklar hız kesmeden sürüyor

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında dün oynanan 3 hazırlık karşılaşması nefesleri kesti

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Takımlar, hazırlık dönemi kapsamında hazırlık maçları yaparak eksikliklerini görmeye devam ediyor. Buna bağlı olarak dün oynanan Yalova – Yenicami maçını Yenicami kazanırken, Baf Ülkü Yurdu – Küçük Kaymaklı ve Binatlı - Gençlik Gücü karşılaşmaları beraberlikle sonuçlandı.

Bu kez eşitlikle bitti: 2-2

Hazırlık dönemi kapsamında olan Baf Ülkü Yurdu ve Küçük Kaymaklı, dün Baf Ülkü Yurdu tesislerinde bir kez daha karşılaştı. Mücadelede Berk Çakır ve denenen Obadai Felix’in golleriyle öne geçen ev sahibi ekip, daha sonra Kaymaklı’nın yabancı oyuncusu Massa’nın gollerine engel olamadı. Karşılaşma 2-2 sonuçlandı. İki takım, geçtiğimiz Cumartesi günü Ortaköy’de karşılaşmış ve mücadele Kaymaklı’nın 3-1 üstünlüğüyle sona ermişti.

Ünal attı, Yenicami kazandı: 1-3

yal.jpg

Süper Lig ekiplerinden Yalova ve Yenicami Bostancı Fikri Karayel Stadı’nda karşılaştı. Mücadelede yabancı oyuncu John ile öne geçen Yenicami, dakikalar sonrasında kalesinde golü gördü. Sonrasında daha istekli futbol oynayan son şampiyon Yenicami Ünal’ın kaydettiği 2 golle karşılaşmayı 3-1 kazandı. Mücadelede Yalova’nın tek golünü Shabat Logua kaydetti.

Gol düellosunda kazanan yok: 3-3

bin.jpg

Güzelyurt’ta yer alan Binatlı Erhan Şendur Antrenman Sahası’nda karşı karşıya gelen Binatlı ile Gençlik Gücü maçından kazanan çıkmadı. 3-3 sona eren karşılaşmada birbirinden şık gollere imza atıldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Lefkoşa ekibi 2-0 öne geçse de, Binatlı Abia Israel ve Offor’un golleriyle beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın son anlarına doğru kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren Evor John Bello, takımını öne geçirse de, maçın bitimine dakikalar kala Gençlik Gücü bir gol daha buldu ve maç 3-3 sona erdi. Karşılaşmada Gençlik Gücü’nün golleri İdris ve Owous’tan (2) geldi.

 

Fotoğraflar: Hüseyin ÖZBARIŞCI  

 

Bu haber toplam 1527 defa okunmuştur
Etiketler :