1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Haydi herkes maça
Haydi herkes maça

Haydi herkes maça

K-Pet Süper Lig’de geçen hafta başlayan futbol heyecanı bugün ve yarın oynanacak ikinci hafta mücadeleleri ile devam edecek.

A+A-

K-Pet Süper Lig’de geçen hafta başlayan futbol heyecanı bugün ve yarın oynanacak ikinci hafta mücadeleleri ile devam edecek. İlk haftada zorlu maçların oynandığı K-Pet Süper Lig’de, ikinci hafta da izlenmeye değer maçlara sahne olacak. İlk haftanın lideri Yenicami, evinde ilk maçını 3 puanla kapatan Bostancı Bağcıl’ı konuk ederken, Küçük Kaymaklı, gençlerden kurulu Doğan Türk Birliği’ni Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda ağırlayacak. İkinci haftanın dikkat çeken bir diğer maçı da Serdarlı 14 Ağustos Stadı’nda ilk haftayı mağlup kapatan Cihangir ile Lefke arasında oynanacak.
Süper Lig’de Bugün
İlk puanlarını almayı hedefliyorlar (Hamitköy-Mağusa Türk Gücü)
K-Pet Süper Lig’de ilk maçında Mormenekşe’ye deplasmanda 3-2 mağlup olan Hamitköy, kendi evinde Doğan Türk Birliği’ne 4-3 kaybeden Mağusa Türk Gücü’nü ağırlayacak. Sezon başında birçok oyuncusunu başka takımlara kaptıran ve sezonu en geç açan takım olan Hamitköy bu maçta üç puanı kovalayacak. Mağusa Türk Gücü ise lig boyunca birebir rakibi olması muhtemel Hamitköy karşısında galip ayrılarak avantaj yakalamayı hedefliyor. Hamitköy Stadı’nda oynanacak maçı Osman Özpaşa yönetecek.
Gençler tecrübelilere karşı (K.Kaymaklı-Doğan Türk Birliği)
Bugünün en dikkat çeken maçlarından biri de Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak. İlk haftayı üç puanla kapatan iki ekip Küçük Kaymaklı ve Doğan Türk Birliği kozlarını Lefkoşa’da paylaşacak. İlk maçında Cihangir’i zor da olsa 2-1 mağlup eden Küçük Kaymaklı bu kez işini sağlama alıp maçı erkenden bitirmek isteyecek. Geçen hafta Mağusa Türk Gücü karşısında gençlerden kurulu takımıyla 4-3 galip ayrılan Doğan Türk Birliği takımı da otoriteler tarafından büyük beğeni toplamıştı. Küçük Kaymaklı’nın favori olarak gösterildiği maçta Serkan Şimşek düdük çalacak.
Evinden uzakta puan arayacak (Cihangir-Lefke)
K-Pet Süper Lig’de zevkli ve çekişmeli geçmesi beklenen bir maç da Serdarlı 14 Ağustos Stadı’nda oynanacak. Sahasının bakımda olması sebebiyle ilk 4 haftada maçlarını başka sahalarda oynamak zorunda kalacak olan Cihangir, güçlü Lefke karşısına mutlak üç puan parolasıyla çıkıyor. Bu sezon Halil Turan ve Türkkan Delideniz gibi yıldızlarını büyük takımlara kaptıran Cihangir ilk maçında Küçük Kaymaklı’ya 2-1 mağlup olmuştu. Lefke ise şampiyonluk adaylarından Yenicami karşısında kendi evinde 4-1 yenilmekten kurtulamamıştı. İkinci haftaya puansız başlayan iki ekibin mücadelesinde kimin galip ayrılacağı merakla bekleniyor. Bu çekişmeli maçta Fehim Dayı düdük çalacak.
Denk güçlerin mücadelesi merakla bekleniyor (Gençlik Gücü-Mormenekşe)
Bugünün bir başka maçı ise Atatürk Stadı’nda oynanacak. Geçen hafta Çetinkaya karşısında vasat bir futbol sergileyen ve maçtan 2-1 mağlup ayrılan Gençlik Gücü, ligin yeni ekiplerinden Mormenekşe’yi konuk edecek. İlk maçta Hamitköy karşısında 3-2 galip ayrılan Mormenekşe, Gençlik Gücü’nü de mağlup edip ikide iki yapmayı hedefliyor. İki denk takımın mücadelesi olarak gösterilen bu maçın hakemi Hakan Muhtaroğlu.
Yarın Üç Maç Var
Kartal liderliği korumak istiyor (Yenicami – Bostancı Bağcıl)
K-Pet Süper Lig’de yarın da zevkli ve çekişmeli maçlara sahne olacak. Günün en dikkat çekici maçı Lefkoşa Atatürk Stadı’nda Yenicami ile Bostancı Bağcıl arasında oynanacak. Ligin ilk haftasında zorlu Lefke deplasmanından 4-1 galip ayrılan Yenicami, Yeniboğaziçi’ni 2-1 mağlup edip ilk haftayı üç puanla kapatan batı temsilcisi Bostancı Bağcıl’ı konuk edecek. Bu sezon yaptığı transferlerle adlarından söz ettiren Yenicami ile Bostancı Bağcıl arasındaki zorlu maçın hakemi Mehmet Sezener olacak.
Bu kez Süper Lig’de karşılaşıyorlar (Yeniboğaziçi-Yalova)
Geçen sezon Birinci Lig’den Süper Lig’ şampiyon olarak yükselen Yeniboğaziçi ile ikinci olarak yükselen Yalova takımları Yeniboğaziçi Osman E. Mehmet Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Ligin ilk haftasında Bostancı Bağcıl’a deplasmanda 2-1 mağlup olan Yeniboğaziçi kendi evinde üç puan için mücadele edecek. İlk maçında Serdarlı ile kendi evinde 0-0 berabere kalarak 1 puan alan Yalova ise deplasmanda puan veya puanlar çıkarıp rakibi karşısında avantaj yakalamak istiyor. Bu zorlu maçı Serkan Durmaz yönetecek.
Son şampiyon Çatoz’da puan arayacak (Serdarlı – Çetinkaya)
K-Pet Süper Lig’de son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Çetinkaya, zorlu Serdarlı deplasmanında puan arayacak. Ligin ilk haftasında Lefkoşa derbisinde Gençlik Gücü’nü 2-1 ile geçen sarı kırmızılılar, Yalova deplasmanından 1 puan çıkarmayı başaran Serdarlı’ya konuk olacak. Her ne kadar eski gücünden uzak olsa da Çetinkaya maçın favorisi olarak gösteriliyor. Bu çekişmeli maçta hakem Kerem Eran düdük çalacak.

Bu haber toplam 1567 defa okunmuştur
Etiketler :