1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Hayati tehlikesi var
Hayati tehlikesi var

Hayati tehlikesi var

Girne - Güzelyurt anayolunda meydana gelen traktör kazasında ağır yaralanan 70 yaşındaki Tuncay Bozkurt’un yoğun bakımındaki tedavisi sürüyor

A+A-

Girne - Güzelyurt anayolunda dün akşam meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 70 yaşındaki Tuncay Bozkurt’un hayati tehlikesi sürüyor.

YENİDÜZEN’e bilgi veren Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Hasan Birtan, Tuncay Bozkurt’ın yoğun bakım servisinde uyutulduğunu ve tedavisinin sürdüğünü belirterek, hayati tehlikesinin bulunduğunu aktardı.

Kaza nasıl olmuştu?

2 Aralık’ta Girne -  Güzelyurt Anayolu 34-35 km'leri arasında,  Tuncay Bozkurt (E-70), yönetimindeki EZ 272 plakalı salon araç ile Güzelyurt istikametine doğru seyrettiği sırada Tepebaşı köyü yakınlarında önünde seyreden aracı geçmek için yolun sağına geçti. O esnada karşı istikametten ışıksız olarak  gelmekte olan Taner Görür (E-21) yönetimindeki  plakasız traktörle yüz yüze çarpıştılar.  Kaza sonucu araçta sıkışan Kemal Özdemir itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmıştı. Kaza sonucu ağır yaralanan EZ 272 plakalı araç sürücüsü Tuncay Bozkurt ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Kemal Özdemir (E-59) Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

 

Bu haber toplam 1946 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler