1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hamitköy sahaya iniyor
Hamitköy sahaya iniyor

Hamitköy sahaya iniyor

K-Pet 1. Lig'in kırmızı siyahlı ekibi Hamitköy sahaya iniyor.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet 1. Lig'in kırmızı siyahlı ekibi Hamitköy sahaya iniyor. Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadı'nda Bugün saat 18.30'da sezon açılışını yapacak olan Hamitköy, teknik sorumlu Ahmet Sakallı nezaretinde çalışmalarına başlayacak.

Yeni sezonda kadroya katılan Özgür Ongun, Ender Meta, Latif Emiroğulları ve Hakan Eminoğlu gibi futbolcularında katılacağı sezon açılışına Türkiye kökenli futbolcu kontenjanı için 3 futbolcunun da önümüzdeki günlerde denemek üzere adaya gelerek takımla birlikte çalışmalara başlaycağı öğrenildi.

Mannaş: “Hedefimiz Süper Lig’e yükselmek olacak”

Hamitköy Spor Kulübü başkanı Evren Mannaş, yeni sezon hazırlıklarına başlanması ile ilgili olarak açıklamalarda bulunurken; şunları söyledi:

“Yepyeni bir heyecanla yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz. Yeni sezon öncesinde kaliteli ve geniş bir kadro oluşturduk. Eksik yerlerimize takviyelere de devam ediyoruz. Hedefimiz Süper Lig'e yükselmek olacak. Bu hedefi başarmak için kulüp olarak desteğe ihtiyacımız vardır. Bugün yapacağımız sezon açılış törenimizde tüm taraftarlarımızı ve sempatizanlarımızı açılışa davet ediyorum. Bugünden itibaren tüm sezon boyunca verecekleri destek ile başarımıza büyük  katkı yapacaklarına inanıyorum. Başarı yolunda teknik heyet ve futbolcularıma güvenim tamdır."

 

 

 

Bu haber toplam 3018 defa okunmuştur
Etiketler : ,