1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Güzelyurt'ta ‘Değişim Yürüyüşü’
Güzelyurt'ta ‘Değişim Yürüyüşü’

Güzelyurt'ta ‘Değişim Yürüyüşü’

Güzelyurt dün Başbakan ve CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın da katılımıyla gerçekleştirilen ‘Değişim Yürüyüşü’ ile renklendi.

A+A-

Güzelyurt dün Başbakan ve CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın da katılımıyla gerçekleştirilen ‘Değişim Yürüyüşü’ ile renklendi. CTP Güzelyurt Belediyesi Başkan adayı Osman Bican ve ekibinin yurttaşlarla buluştuğu etkinlik coşkulu geçti. Güzelyurt Otobüs Terminali çemberinde sabah toplanan partili, sempatizan ve destekçiler, CTP-DP ve TDP bayrakları ile çemberde festival havası estirdi. Osman Bican adına düzenlenen şarkı eşliğinde “Başkan Bican” sesleri Güzelyurt Terminal Meydanı’nı şenlendirdi.

o1-010.jpg

YURTTAŞLARDAN TAM DESTEK

Terminal çemberinden saat 09.30’da Güzelyurt çarşı merkezine doğru hareket eden Osman Bican ve ekibi büyük bir kalabalık eşliğinde yurttaşların sevgi gösterileri ile karşılandı. Yol boyunca şarkılar söylendi, Bican lehine sloganlar atıldı, düdükler çalındı ve aday tanıtım broşürleri dağıtıldı. Orada bulunan yurttaşlar korna çalarak, el sallayarak, Başbakan Tufan Erhürman ve Osman Bican’la el sıkışarak ve kucaklaşarak destek ifade etti. Güzelyurt Müzesi önünde fotoğraf çekme molası veren Osman Bican ve ekibi daha sonra açık pazara doğru yürüyerek esnaf ve yurttaşlarla sohbet etti.

o2-010.jpg

o3-004.jpg

o4-001.jpg

Bu haber toplam 3251 defa okunmuştur