1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Gönyeli’de infial!
Gönyeli’de infial!

Gönyeli’de infial!

Daha önceden tanıdığı 25 yaşındaki H.E’yi evine götürme bahanesiyle aracına alarak Gönyeli Baraj bölgesine götürüp, tecavüz ettiği iddiasıyla isminin baş harfleri N.A olan bir kişi tutuklandı. 

A+A-

Ayşe GÜLER

Gönyeli’de dün sabahın ilk ışıklarında infial yaratan bir olay yaşandı. Daha önceden tanıdığı 25 yaşındaki H.E’yi evine götürme bahanesiyle aracına alarak Gönyeli Baraj bölgesine götürüp, tecavüz ettiği iddiasıyla isminin baş harfleri N.A olan bir kişi tutuklandı.  
Müştekinin şikayeti üzerine dün tutuklanan zanlı, bugün ‘cinsel tecavüz’, ‘cinsel ilişkiye girmek için alıkoyma’, ‘vahim zarar’ ve ‘şiddet tehdidi’ suçlarından Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak, aleyhinde 3 gün tutukluluk
süresi alındı.
Zanlı, polise işlediği suçunu itiraf ederek, gönüllü ifade verdi.

Özkan, yeminli şahadet verdi

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Tacan Reynar huzurunda görüşülen duruşmada İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Yardımcısı Attila Enver Etkin, polis memuru Aykut Özkan’ı mahkemede tanık olarak dinletti.
Polis memuru Özkan, yeminli şahadet vererek olayla ilgili bulguları aktardı.

‘Cinsel tecavüz’, ‘cinsel ilişkiye girmek için alıkoyma’, ‘vahim zarar’ ve ‘şiddet tehdidi’…

Özkan, zanlı N.A’nın ‘cinsel tecavüz’, ‘cinsel ilişkiye girmek için alıkoyma’, ‘vahim zarar’ ve ‘şiddet tehdidi’ suçlarından methalder olduğunu belirtti.
Zanlının 13 Mart tarihinde sabah saat 05.00 sıralarında daha önceden tanıdığı Lefkoşa’da sakin 25 yaşındaki H.E’yi evine götürme bahanesiyle GH 655 plakalı aracına aldığını söyleyen Özkan, müştekiyi Gönyeli Baraj bölgesine götürdüğünü aktardı.
Özkan, zanlının şiddet tehdidi H.E’ye cinsel tecavüzde bulunduğunu ifade etti.

Müştekinin şikayeti üzerine yakalandı

Müştekinin şikayeti üzerine zanlının dün tutuklandığını kaydeden Özkan, polise gönüllü ifade vererek suçunu itiraf ettiğini de kaydetti.
Özkan, meselenin üzerinden süre geçmesi nedeniyle zanlıya alkol testi yapılamadığını ancak olayın yaşandığı gün alkollü olduğuna dair ellerinde ifade bulunduğunu belirtti.
Meseleyle ilgili yürütülen tahkikatın henüz yeni başladığına değinen Özkan, alınan gönüllü ifadenin teyit ve tekzibinin yapılacağını bu nedenle zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.  

“Vahim, toplumda infiale neden olabilecek suçlar”

Savcı Yardımcısı Attila Enver Etkin ise zanlının aleyhindeki suçlamaların vahim ve toplumda infiale neden olabilecek suçlar olduğunu vurguladı, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını istedi.

3 gün tutuklu kalacak

Mahkemede aktarılan olgular ışığında Kıdemli Yargıç Reynar, tahkikatın selameti açısından zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Bu haber toplam 8391 defa okunmuştur
Etiketler : ,