1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Gönyeli yeni ekiple daha ileriye götürülebilecek”
“Gönyeli yeni ekiple daha ileriye götürülebilecek”

“Gönyeli yeni ekiple daha ileriye götürülebilecek”

Gönyeli Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı.

A+A-

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Y. Benli ve meclis üyeleri, yeni dönemin ilk belediye meclis toplantısını önceki akşam gerçekleştirdi.
Gönyeli Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, toplantıda Gönyeli Belediyesi Asbaşkan ve Asbaşkan Yardımcısı’nın belirlenmesinin yanı sıra İhale Komisyonu, Kültür Sanat Komisyonu üyeleri seçimi de yapıldı.
İhale Komisyonu, “Soyer Kolozali, Fahri Arabacıoğlu, Gülseren Vural ve Selin Candemir”; Kültür & Sanat Komisyonu “Soyer Kolozali, Sibel Sorakın, Fahri Arabacıoğlu, Mustafa Akyön, Gülseren Vural ve Selin Candemir”den oluşturuldu.
Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Y. Benli, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, ilk belediye meclisi toplantısının tüm taraflarca iyi niyet çerçevesinde tamamlandığını belirtti.
Toplantıda, Gönyeli’nin yeni ekiple çok daha ileriye götürülebileceğinin de konuşulduğunu ifade eden Benli, Gönyeli Belediye Meclisi’nde beş kadın üyenin seçildiğini anımsattı.
Benli, bunun Gönyeli için önemli bir nokta olduğuna işaret ederek, kadın meclis üyesi sayısının beş olmasını “Gönyeli’nin güzelliği” şeklinde nitelendirdi.  TAK

Bu haber toplam 1799 defa okunmuştur
Etiketler :