1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Gönyeli Belediyesi kente 500 yeni bisiklet kazandırıyor
Gönyeli Belediyesi kente 500 yeni bisiklet kazandırıyor

Gönyeli Belediyesi kente 500 yeni bisiklet kazandırıyor

Gönyeli Belediyesi, kentte bisiklet kültürünü geliştirmek ve sağlıklı yaşam alışkanlığını ileriye taşımak için kente 500 yeni bisiklet kazandırıyor.

A+A-

Gönyeli Belediyesi, bisikletlerin 5 taksitte yurttaşlara satılacağını açıklarken, ilk taksitin de belediye tarafından ödeneceğini açıkladı.

Yetişkin bisikletleri, 375 TL’den satışa sunulacak. Bu bisikletlere ilgi duyanlar, Gönyeli Belediyesi’ndeki ‘Başvuru Formu’nu doldurduktan sonra su faturası borcu bulunmadığına dair belge alacak. 

Yetişkin bisikletlerinin 75 TL’lik ilk taksitini Gönyeli Belediyesi karşılarken, yurttaşlar geriye kalan 300 TL’yi dört taksitte ödeyebilecek. 

Çocuk bisikletleri ise 200 TL’den satışa sunulacak ve ilk taksit olan 40 TL yine Gönyeli Belediyesi tarafından karşılanacak. Çocuk bisikletleri için yurttaşlar geriye kalan 160 TL’yi 4 taksitte ödeyebilecek.

Öncelik, başvuru tarih ve saatine göre ilk gelene ait olacak. Bisikletlerin satış fiyatlarına ayrıca % 16 da KDV de eklenecek.

Benli: “Birlikte hep daha ileriye”

Bisikleti Gönyeli’de bir yaşam kültürü haline getirmek hedefiyle yola çıktıklarını belirten Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, şunları söyledi:

“Belediyemiz, titiz bir ihale sonrasında çocuklar ve yetişkinler için olabilecek en avantajlı fiyatlarla 500 bisikleti kentimize kazandırmıştır. Belediye meclisimizin ürettiği karar, ilk taksiti belediyemiz tarafından karşılanmak kaydıyla bisikletlerin yurttaşlarımıza kazandırılması yönünde olmuştur.  Gönyeli’de hizmet kalitesinin çok daha ileriye taşırken, insanlarımızın sosyal yaşamı ile daha çok bütünleşiyoruz. Pek çok hayalimiz vardı, gerçeğimiz oldu. Belediyemizi ülkemizin en güçlü yerel yönetimi yaptık. Birlikte daha ileriye yürüyoruz, ne yapmışsak daha iyisini yapacağız, bunun sözünü veriyoruz. Gönyeli, bisiklet kültürünü yeniden kazanırken, pek çok dönüşüm projesiyle de ülkemizde örnek olmaya devam edecektir.”

Bu haber toplam 5099 defa okunmuştur