1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Göçük altında kalan işçi kurtarıldı
Göçük altında kalan işçi kurtarıldı

Göçük altında kalan işçi kurtarıldı

Balıkesir’deki bir mandırada devam eden inşaatın istinat duvarı çöktü, işçi göçük altında kaldı.

A+A-

Onur ULUĞ

Balıkesir’deki mandıralar bölgesinde, bir mandıra içerisinde devam eden inşaatın istinat duvarının çökmesi sonucu bir kişi göçük altında kaldı.

Göçük altında kalan kişinin mandıradaki inşaatta çalışan bir işçi olduğu öğrenilirken, kurtarma çalışmalarına Lefkoşa İtfaiye ekipleri ve Sivil Savunma ekipleri katıldı.

Göçük altında kalan inşaat işçisi İtfaiye ve Sivil Savunma ekipleri tarafından göçük altından kurtarılarak olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polisten yapılan açıklamaya göre;

20.11.2023 tarihinde, saat 15.00 sıralarında, Balıkesir Ağıllar Bölgesinde, bir şahsa ait büyükbaş hayvan ağılı yanında yapımı devam etmekte olan hayvan dışkı havuzu inşaatında, kalıpçı olarak çalışmakta olan Hilmi MUTLU (E-49), üzerine toprak kayması sonucu toprak ve kalıp tahtalarının arasında sıkışarak yaralanmıştır. Söz konusu şahıs sıkıştığı yerden İtfaiye ve Sivil Savunma Ekipleri tarafından kurtarılarak Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılmış olup tedavisi halen sürmektedir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Bu haber toplam 4987 defa okunmuştur
Etiketler : ,