1. HABERLER

  2. YEREL YÖNETİM

  3. Gazimağusa Belediyesi, Araç Takip Sistemi kuracak
Gazimağusa Belediyesi, Araç Takip Sistemi kuracak

Gazimağusa Belediyesi, Araç Takip Sistemi kuracak

Gazimağusa Belediyesi, Araç Takip Sistemi kurulması için çalışmalara başladı.

A+A-

Gazimağusa Belediyesi, Araç Takip Sistemi kurulması için çalışmalara başladı.

Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Süleyman Uluçay ile Sistem Co. LTD Kurumsal Satış Temsilcisi Ulaş Çöl, bugün belediyede Araç Takip Sistemi kurulmasına ilişkin ihale sözleşmesine imza koydu.

Kurulacak sistemle, gerek salon gerekse de iş araçlarının seyrettikleri güzergahlar, hız durumları, araçların nasıl kullanıldığıyla ilgili anlık olarak Belediyedeki bilgi işlem merkezine uyarı gönderilerek bilgi aktarılacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in GSM kartlarının kullanılacağı sistemde, Pergo Araç Takip Sistemleri’ne ait cihazlar KKTCELL üzerinden 2 yıl taahhütlü olarak alınacak. Sisteme ek olarak, çöp kamyonları ve dozerlere kamera takılması ve yapılan işlerin kayıt edilmesi de üzerinde çalışılan konular arasında bulunuyor.

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, yapılan ihalede en başarılı çıkan Sistem CO. LTD. ile işbirliği yapma kararı aldıklarını, belediyede yaklaşık 200’e yakın aracın takibinde birlikte çalışacaklarını belirterek, başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Sistem Co. LTD Kurumsal Satış Temsilcisi Ulaş Çöl ise, hem şahsı hem şirketi adına kendilerini tercih ettiği için Başkan Uluçay’a teşekkür ederek, sistemin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Bu haber toplam 1951 defa okunmuştur