1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Gaziköy’de evi yanan aileye yardım eli
Gaziköy’de evi yanan aileye yardım eli

Gaziköy’de evi yanan aileye yardım eli

Gaziköy’de geçtiğimiz hafta öğle saatlerinde çıkan yangın nedeniyle evlerinin büyük bölümünün kullanılamaz hale gelen Ekmekçi Ailesi’ne yardım eli uzatıldı.

A+A-

Gaziköy’de geçtiğimiz hafta öğle saatlerinde çıkan yangın nedeniyle evlerinin büyük bölümünün kullanılamaz hale gelen Ekmekçi Ailesi’ne yardım eli uzatıldı.

Capital Group bünyesinde bulunan Capiton Construction uzman ekiplerle birlikte Münübe Ekmekçi’nin yanan evini ziyaret etti, tespitlerde bulundu.

Capital Sigorta, evin tüm yapım onarım işlerini üsteleneceklerini açıkladı.

 

‘Tüm onarım işleri üstlenilecek’

Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangın neticesinde evleri kullanılamaz hale gelen Münübe Ekmekçi’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Capital Sigorta Genel Müdürü Kutlu Yorucu, bu elim kazada herhangi bir can kaybının yaşanmamış olmasının en büyük teselli olduğuna işaret etti.

Capital Group’un toplumsal sorunlara duyarlı ve sorunların giderilmesi için her türlü dayanışmaya hazır bir kurum kültürüne sahip olduğunu ifade eden Yorucu, “yılbaşı üzeri gözlerimizin önünde yaşanan bu acıya ve bir ailenin tüm hayatı boyunca çalışarak kurduğu bir hayatın tekrar başlangıç noktasına gelmesine seyirci kalmamız mümkün değildi” dedi. 

Ekmekci ailesini yılbaşını kendi evlerinin sıcaklığında geçirebilmelerini sağlamak için hemen bakım onarım çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Yorucu, mağdur aileye yeniden büyük geçmiş olsun dedi.

 

Ekmekçi: “Desteğiniz için çok teşekkürler”

Yangında evi tamamen kullanılamaz hale gelen Münübe Ekmekçi, Capital Group Yönetimi’ne teşekkürlerini ileterek, Capital Sigorta’nın kendilerini ziyaretinden ve bu duyarlı davranışından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ekmekçi,  “Herkesin başına gelebilecek bir olay bizim de başımıza geldi. Yangın sonrası yardım alabilmek için çeşitli yerlere başvurduk ama henüz bir cevap alamadık. Dün bizi arayarak bizlere destek olacağınızı belirttiğinizde duyduğumuz sevinci anlatmamız imkânsız. Çok şükür sizler gibi duyarlı kurumlarımız var. Sizleri yanımızda görmekten mutlu olduk, moral bulduk. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1927 defa okunmuştur
Etiketler :