1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Finalin adı belli oldu
Finalin adı belli oldu

Finalin adı belli oldu

Ortaokullu Yıldızlar Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final grup maçlarının tamamlanması ile birlikte yarı final heyecanı yaşandı.

A+A-

 

Ortaokullu Yıldızlar Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final grup maçlarının tamamlanması ile birlikte yarı final heyecanı yaşandı. Rakiplerini mağlup eden Şehit Turgut Ortaokulu ile Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu bugün şampiyon olabilmek için mücadele edecek

Ortaokullu Yıldızlar Futbol Şampiyonası’nda dün oynanan karşılaşmalar ile çeyrek final grupları tamamlanırken, yarı final heyecanı yaşandı. Gruplarında ilk iki sırayı alan ekipler çapraz eşleşme ile yarı final maçları oynarken, finalin adın Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu  - Şehit Turgut Ortaokulu oldu.

Grupların son maçları
A grubunda yer alan ve ilk gün sonunda elde ettiği 4 puan ile grupta ilk sırada yer alan Değirmenlik Lisesi, dün oynadığı grubun son maçında Esentepe Ortaokulu’nu 2-1 yenerek gruptan lider çıktı. Çanakkale Ortaokulu ise Lapta Yavuzlar Lisesi’ni tek golle geçerek grubu ikinci sırada tamamladı.
B grubunda gruptan çıkmayı daha önce garantileyen Şehit Turgut Ortaokulu, Atleks Sanverler Ortaokulu’nu 3-1 yenerek grubu lider tamamladı. Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu ise Bekirpaşa Lisesi ile berabere kalarak 4 puanla grubu ikinci sırada tamamladı.

Yarı final heyecanı
Gruplarda ilk iki sırayı alan ekiplerin belli olmasının ardından çapraz eşleşme sonunda yarı final heyecanı yaşandı. Yarı finalde Şehit Turgut Ortaokulu rakibi Çanakkale Ortaokulu’nu 3-0 mağlup ederek finale kalırken, Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu rakibi Değirmenlik Lisesi’ni 2-0 yendi ve Şehit Turgut’un rakibi oldu.

Final ve üçüncülük maçları bugün
Gönyeli Stadı’nda oynanan Ortaokullu Yıldızlar Futbol Şampiyonası’nda üçüncülük ve final maçları bugün oynanacak. Yarı finallerde mağlup olan ekipler saat 11.30’da üçüncülük karşılaşmasına çıkacaklar. Yarı final galipleri ise şampiyon olabilmek için saat 12.30’da mücadele edecek.

A GRUBU             O G B M A Y AV P
1.Değirmenlik     3 2 1 - 4 2 +2 7
2.Çanakkale        3 2 - 1 5 3 +2 6
3.Lapta Yavuzlar  3 - 2 1 1 2 -1 2
4.Esentepe          3 - 1 2 3 6 -3 1

B GRUBU                    O G B M A Y AV P
1.Şehit Turgut Ort.      3 3 - - 10 2 +8 9
2.Şht. Hüseyin Ruso  3 1 1 1 4 5 -1 4
3.Atleks Sanverler       3 1 - 2 3 4 -1 3
4.Bekirpaşa                 3 - 1 2 2 8 -6 1

Yarı Final Sonuçları
Değirmenlik – Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulu: 0-2
Çanakkale – Şehit Turgut Ortaokulu: 0-3

Günün programı
Üçüncülük maçı: Değirmenlik – Çanakkale (11.30)
Final maçı: Şehit Turgut Ortaokulu – Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu (12.30)

Bu haber toplam 1632 defa okunmuştur
Etiketler : ,