1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Fiber Hızında Yalın İnternet D-Smart’ta
Fiber Hızında Yalın İnternet D-Smart’ta

Fiber Hızında Yalın İnternet D-Smart’ta

İnternet hizmeti her evde bulunurken birçok kişi yalnızca internet hizmetini satın alabilmek için evinde sabit hatlı telefon bulunduruyor.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

 

İnternet hizmeti her evde bulunurken birçok kişi yalnızca internet hizmetini satın alabilmek için evinde sabit hatlı telefon bulunduruyor. Ancak günümüzde sabit hatlı telefon kullanımı ortadan kalkmaya başlarken herkes cep telefonları aracılığıyla iletişim kuruyor. Bu sebeple de kişiler genel olarak sabit hat istemeyen bir internet hizmeti almak istiyorlar. Bunun için başvuruda bulunabilecekleri birkaç adet internet sağlayıcısı olsa da bu sağlayıcıların tamamı aynı kalitede hizmeti sunamıyor. Birçoğunda kopma ya da hız problemleri yaşanırken kişilerin yalın internet hizmeti satın alabilmesi için yüksek fiyatlar ödemesi gerekiyor.

Bu durumlarda kalmak istemeyen kişiler son dönemde d smart internet tekliflerini değerlendiriyor. Türkiye’nin en güçlü altyapısını kullanan D-Smart, insanlara elde edebilecekleri en iyi internet hizmetini sunmayı amaçlıyor. Bu hizmet doğrultusunda kişiler kendi internetlerinin şartlarını da kendileri belirliyorlar. Bu şartlar altında ilk olarak kişilerin hızlarını belirlemesi gerekiyor. Kişiler D-Smart tarafından sunulan internet hizmetinde 10 Mpse ya da 8 Mpse olarak hızlar belirleniyor. Bu iki seçenek arasından seçimlerini gerçekleştiren kişiler buna ek olarak istediklerinde hızlarını katlama şansını da elde ediyorlar. Eğer kişilerin kullandıkları internetin hızı yeterli olmazsa aylık ödemelerine 5 TL ekleyerek hızlarını iki katına çıkarabiliyorlar. Böylece yaptıkları indirmeler çok daha kısa süreli olurken izledikleri videolarda da hiçbir zaman donma problemi yaşanmıyor.

İnterneti aktif olarak kullanan kişiler sosyal medyada ya da diğer internet sitelerinde zaman geçirirken kotalarını da hızlı bir şekilde kullanıyorlar. Hızları da D-Smart tarafından sunulan hizmet ile birlikte oldukça iyi düzeyde olduğundan sürekli olarak videolar izleniyor ya da indirme işlemleri gerçekleşiyor. Bu işlemlerin daha fazla yapılmaya başlanması kişilerin adil kullanım kotasını da daha kolay aşması anlamına geliyor. Bu kotayı aşan kişiler sonrasında daha düşük hızlarda interneti kullanmaya başlıyor. Eğer kişilerin hızları bu şekilde düştüğünde sorun yaşanıyorsa kişiler aylık 8 TL ekleyerek adil kullanım kotalarını 100 GB yapıyorlar. Genel olarak tek başına internet kullanan kişiler de bu kotayı aşmadan gönül rahatlığıyla internetlerini kullanıyorlar.

Bu hizmet doğrultusunda kişiler eğer farklı bir internet sağlayıcısını kullanıyorlarsa ve verdikleri taahhütü bozmak istiyorlarsa rahatlıkla bunun için D-Smart başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Bu başvurularda kişilerin cayma bedelleri D-Smart tarafından karşılanıyor. Eğer kişiler mevcut anlaşmaları dahilinde bir cayma bedeli ödemek zorundalarsa bu bedeli ödeyip D-Smart’a geçiyorlar. Bunun sonrasında D-Smart bu cayma bedelini taksitlere bölerek kişilerin internet faturalarına indirim olarak yansıtıyor. Böylece kişiler D-Smart’a geçtiklerinde herhangi bir cayma bedeli de ödememiş oluyorlar. Ancak bu doğrultuda 120 TL cayma bedeli maddesi yer alıyor. Kişiler cayma bedellerinin 120 TL’ye kadar olan kısmını D-Smart tarafından alabiliyorlar. Eğer daha yüksek bir bedel söz konusu ise ödemelerini kendileri gerçekleştiriyor. Tüm bu bilgiler www.yeniaboneliksitesinde yer alıyor.

Siteye giriş yapan kişiler herhangi bir üyelik işlemi yapmadan önce de tüm bilgileri alabiliyorlar. Bu doğrultuda D-Smart tarafından sunulan internet hizmetinde istenilen tüm şartlar bu site üzerinden görülüyor. Eğer kişiler D-Smart tarafından televizyon hizmeti almak ya da internet ve televizyonu beraber almak istiyorlarsa bunun için de üst kısımda ye alan kategorileri kullanıyorlar. Bu kategorilerden kişiler birçok kampanyayı seçebiliyor. Kampanyaların fiyatları da açık bir şekilde bu sitede belirtilirken kişiler istelerse başvuru işlemlerini de bu site üzerinden kolayca yapıyor. Bu kolaylığı sunan internet sitesi sayesinde kişiler evlerinden ayrılmadan istedikleri gibi başvuru işlemlerini gerçekleştirip D-Smart sahibi olabiliyorlar.

Bu haber toplam 2381 defa okunmuştur