1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Fellahoğlu’nun ekibi bakanlıkları ziyaret etti
Fellahoğlu’nun ekibi bakanlıkları ziyaret etti

Fellahoğlu’nun ekibi bakanlıkları ziyaret etti

CTP-BG’nin Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis üyesi adayları bakanlıkları ziyaret etti

A+A-


CTP-BG’nin Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis üyesi adayları bakanlıkları ziyaret ederek bakanlık çalışanları ile görüştü. Düzenlenen ziyaret programı çerçevesinde adaylar, Başbakanlık, Dışişleri Bakanlığı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanlığını ziyaret ederek çalışanlar ile sohbet etti. CTP-BG’nin LTB Meclis üyesi adaylarına Lefkoşa Milletvekili Mustafa Yektaoğlu ve İlçe Başkanı Mehmet Ceylanlı eşlik etti, bakanlık çalışanlarına adayların tanıtıldığı bildiriler dağıtıldı.

“8 NİSAN’DA LEFKOŞA’DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR”

Lefkoşa'nın içerisine düşürüldüğü durumdan kurtulması için seçimlerin önemli bir fırsat olduğuna değinen adaylar, Lefkoşa'nın da diğer 8 CTP'li belediyede yaşayan halk kadar iyi hizmet almaya hakkı olduğuna işaret ettiler. 2006 yılından beridir belediyedeki yönetim anlayışı ile göz göre göre batma noktasına sürüklendiğine değinen adaylar, 8 Nisan sabahı Kadri Fellahoğlu'nun göreve gelmesi ile Lefkoşa'da yeni bir dönemin başlayacağını söylediler.

“SORUNLARI MÜHENDİS ÇÖZECEK”

Kadri Fellahoğlu'nun mühendis olmasının sorunların çözümünde etkili bir unsur olacağının altını çizen adaylar, Kadri Fellahoğlu'nun mühendislik zekasıyla 14 ay gibi kısa sürede belediyeyi ve kenti normalleşme sürecine sokacağına inançlarının tam olduğunu belirttiler.

Bu haber toplam 2007 defa okunmuştur