1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Fellahoğlu İŞAD, GİAD, Sanayi Odası’nı ziyaret etti
Fellahoğlu İŞAD, GİAD, Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Fellahoğlu İŞAD, GİAD, Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Fellahoğlu, İŞAD, GİAD, Sanayi Odası ve Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’ni ziyaret etti

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ile belediye meclis üyesi adayları, İş Adamları Derneği’ni (İŞAD),  Genç İş Adamları Derneği’ni (GİAD), Sanayi Odası ile Kıbrıs Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Sıcak ve samimi havada gerçekleşen ziyaretlerde Fellahoğlu son bir yıl içerisindeki icraatlarını ve yeni dönem projelerini paylaştı. LTB’yi popülizmin bitirdiğine işaret eden LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, “Bu hikaye üniversitelerde ders olarak verilmeli, bir belediyenin bizden öncekiler tarafından nasıl batırıldığı ve bizlerin nasıl kurtardığı öğretilmelidir” dedi ve LTB’de “Bu kadarı da olmaz” dedirten bir anlayışın uygulandığını belirtti.
CTP-BG belediye meclis üyesi adaylarının gençlerden oluştuğuna dikkat çeken Fellahoğlu, “Değişik kesimlerden, değişik görüşlere sahip ve her birinin ayrı bir yeteneği olan gençleri kadromuza aldık. Onların da sayesinde oluşturacağımız yönetimle, Lefkoşa’yı şeffaf, yaşanabilir yapıp, yıldızlı belediyeler arasına koyacağız” dedi. Lefkoşa’nın bir yıl önceki durumunun unutmaması gerektiğini belirten Fellahoğlu, “Lefkoşalı çok iyi bilir. Başkentimizi ‘Çöp Kent’ olmaktan kurtardık. Lefkoşa’da yaşamayı maraz olmaktan kurtardık. Önümüzdeki dört yıl içerisinde Lefkoşa’yı Avrupa Birliği’nin bir başkentine yakışır duruma getirecek ve Lefkoşa’da yaşamayı gurur ve onur haline dönüştüreceğiz” şeklinde konuştu.

PROJELER HAZIR
Geride kalan bir yıllık süre içerisinde sadece maaşların ödenip, geriye dönük hakların verilip, çöplerin toplanmadığına işaret eden LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, “Bizler ‘Önce İnsan’ dedik ve LTB çalışanının geriye dönük iki maaş ve 13’üncü maaşlarını ödedik. Çöpleri temizledik, her eve girip tek tek ilaçlama yaptık, yayalaştırma yaptık. Tüm olumsuzluklara rağmen Yapı Denetimi; Sağlık Taraması ve Engelsiz Park projelerimizle ilklere imza attık. Önümüzdeki dört yıl içerisinde Lefkoşa için Bisiklet Yolu; Hayvan Barınağı; Tramvay; Dereboyu Yolu ve Tiyatro Binası projelerimiz var. CTP-BG’nin tüm yıldızlı belediyelerinde olduğu gibi, bu projeleri hayata geçirme bilgi ve beceri sahibiz” dedi.

ŞADİ: BORÇ BATAĞI KURUTULDU
LTB Başkanı ve CTP-BG Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ile belediye meclis üyesi adaylarının kendilerini ziyaretlerinden çok memnun olduklarını belirten İŞAD Başkanı Şadi, “Siz CTP-BG Heyetini aramızda görmekten mutluyuz” dedi ve meclis üyesi adaylarının gençlerden oluşmasından çok etkilendiklerini vurguladı. Özellikle Dereboyu Yol Projesi ile ilgilenen İŞAD Yönetimi’nin sorularından önce yeniden söz alan Başkan Şadi, “İŞAD olarak bizler, hizmet veren kişilerin kimler olduğunu, kimleri destekleyeceğimizi çok iyi biliriz. Sayın Kadri Fellahoğlu’nun son bir yıl içerisindeki performansını dikkatle izledik. Bu bir yıl içerisinde bizlerle de beraber olup, birlikte projeler ürettik. LTB’nin acil sorunu olan borç batağının kurutulmasında gösterilen kararlılık, İŞAD tarafından takdir edilmektedir” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1888 defa okunmuştur
Etiketler : , ,