1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Euro Tour tamamlanıyor
Euro Tour tamamlanıyor

Euro Tour tamamlanıyor

Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz gün Acapulco Resort Otel’de başlayan “Euro-Tour North Cyprus” bugün final karşılaşmaları ile tamamlanıyor.

A+A-

Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz gün Acapulco Resort Otel’de başlayan “Euro-Tour North Cyprus” bugün final karşılaşmaları ile tamamlanıyor. Daha ilk günden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan Euro Tour heyecanında 30 ülkenin en iyi sporcuları Kuzey Kıbrıs’ta buluşurken Euro Tour’da mücadele eden 106 sporcudan 22’si KKTC’yi temsil ediyor.
Yapılan ilk gün karşılaşmalarında favori sporcular galip gelerek bir üst tura yükseldiler. Oyuncularımızdan başarılı sonuçlar alanlardan bazıları şöyle:
İlk tur karşılaşmalarından galip ayrılan sporcularımız yapılan galipler 2. tur maçlarını kaybederek mağluplar grubundan maçlarına devam ettiler.
Yapılan maçlar neticesinde Berk Mehmetcik Sami Aholaya 9-5 ve Mehmetali Sözgen de Emir Konukluya 9-5 üstünlük sağlayarak son 32'ye kalma mücadelesi verme hakkı kazandılar.
Diğer taraftan favori sporcular arasından özellikle bilardonun duayenlerinden Tony Drago (Malta), Chris Melling (İngiltere) ile yaptığı ve çok çekişmeli geçen maçı 9-6 kazanarak bir üst tura yükseldi.

Favoriler kazandı
Genel puan sıralamasında 1 numarada olan Nils Feijen (Hollanda) zorlu rakibi Jim Chawkiyi (İsveç) 9-8 ile geçti. Geçen yılın şampiyonu Arnavut Nick Malai İngilizlerin  ünlü oyuncusu İmran Majid'i 9-5 ile geçerken, yine geçen yılın finalisti Avusturyalı Albin Jr.Ouschean rakibi İsveçli Tomass Larson'u 9-7 ile geçti
Euro Tour’un Baş Hakemliğini EPBF tarafından görevlendirilen Uluslararası Lisansa sahip tecrübeli hakemimiz Togay Tantura yürütüyor.

Bugün tamamlanıyor
Euro-Tour boyunca gerçekleştirilen tüm karşılaşmalar EBPF’in sponsoru olan  KAZOOM TV tarafından internet aracılığıyla tüm dünyaya canlı olarak yayınlanıyor. Ayrıca EPBF’in resmi sitesi epbf.com üzerinden karşılaşmaların skorları canlı olarak veriliyor.  Üç gün sürecek ve bugün tamamlanacak Euro-Tour organizasyonu, Acapulco Hotel, Çatalköy Belediyesi, Koop-Süt, BRTK, Türk Bankası, Sun Rent A Car, Goldmine ve Simit Dünyası’nın sponsorlukları ile gerçekleştiriliyor. Euro Tour bugün saat 18.00’de gerçekleştirilecek final karşılaşması ile son bulacak. BRTK 2 final karşılaşması ve Ödül Törenini saat 18.00 – 20.00 saatlari arasında Acapulco’dan canlı olarak yayınlayacak.

Bu haber toplam 1753 defa okunmuştur
Etiketler :