1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Eski eşini darp ederken yakalandı
Eski eşini darp ederken yakalandı

Eski eşini darp ederken yakalandı

Polis, zanlı Y.Ö'nün kendisiyle ilişkiye girmediği için eski eşini darp ederken suçüstü yakalandığını anlattı.

A+A-

Lefkoşa’da meydana gelen ciddi darp ve kasti hasar meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Y. Ö. mahkeme huzuruna çıkarıldı. Polis, zanlının kendisiyle ilişkiye girmediği için eski eşini darp ederken suçüstü yakalandığını anlattı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Alparslan Yavuz olayla ilgili bulguları aktardı. Yavuz, mahkeme huzurunda bulunan zanlı Y. Ö.’nün 02 Ocak tarihinde saat 02:00 raddelerinde Lefkoşa’da kendisi ile ilişkiye girmediği gerekçesi ile eski eşinin kafasına, yüzüne ve vücudunun muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile defaten vurmak sureti ile ciddi bir şekilde darp edip adı edilenin elinde bulunan I Phone 7 Plus marka cep telefonunu elleri ile kasten ve kanunsuzca kırmak sureti ile hasara uğrattığını söyledi. Polis zanlının olay yerine gelen polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandığını ve polisin olay yerine geldiği esnada müştekiye halen daha şiddet uygularken tespit edildiğini mahkemeye aktardı. Polis memuru Alparslan Yavuz zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın devam ettiğini zanlının vermiş olduğu ifadesinin teyit ve tekzip edilmesi gerektiğini belirterek ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadeti üzerine söz alan zanlı, müştekinin kendisine şiddet uygulandığı gerekçesi ile kendisini savunduğunu iddia etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Rauf Kürşad zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Bu haber toplam 2416 defa okunmuştur