1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Eşini darp etti, cezaevine gönderildi
Eşini darp etti,  cezaevine gönderildi

Eşini darp etti, cezaevine gönderildi

Lapta’da eşi N.K’yi ciddi şekilde darp ettiği iddiasıyla tutuklanan zanlı I.Z, bir ay süreyle Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

A+A-

Ayşe GÜLER

Lapta’da eşi N.K’yi ciddi şekilde darp ettiği iddiasıyla tutuklanan zanlı I.Z, bir ay süre ile Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Zanlı hakkında yürütülen soruşturmada 25 Haziran 2018 tarihinde de ‘polisi darp, görevden men’ ve ‘uygunsuz tavır ve hareket’ suçlamasıyla farklı bir dava daha dosyalandığı da belirlendi.

Polis memuru Ali Arslan

Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Meltem Dündar huzurunda görüşülen duruşmada, polis memuru Ali Arslan olayla ilgili bulguları aktardı.

Polis memuru Arslan, zanlının ‘ciddi darp’ meselesinden methalder olduğunu söyledi.

Arslan, zanlının 11 Ocak tarihinde birlikte yaşadığı eşi N.K’yi aralarında çıkan tartışma sonucunda elleri ve ve ayakları ile eşinin vücudunun muhtelif yerlerine vurduktan sonra masa üzerinde bulunan televizyon kumandasını başına vurmak suretiyle ciddi bir şekilde darp ettiğini belirtti.

Turist vizesiyle adada bulunuyor…

Zanlının 12 Ocak tarihinde tutuklandığını ifade eden Arslan, aleyhinde bir günlük tutukluluk emri alındığını dile getirdi.

Arslan, zanlı aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını aktardı.

Turist vizesiyle ülkede bulunan zanlı hakkında 25 Haziran 2018 tarihinde de ‘polisi darp, görevden men’ ve ‘uygunsuz tavır ve hareket’ suçlaması olduğunu belirten Arslan, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Savcı: “Yasal bağı yok”

Savcı Emine Taşkın ise zanlının yasal bağınının olmadığına değinerek, 1 ay süreyle Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.

Zanlı özür diledi

Mahkemede söz alan zanlı mahkemede söylenenlerin hiçbirini yapmadığını ileri sürdü.

Zanlı, eşinin yüzüne bir kez eliyle vurduğunu, onun dışında başka bir şey yapmadığını savundu.

6 yıldır evli olduklarını, 1.5 ay önce babasının kalp krizi geçirdiğini, bu olaylardan dolayı üzüntü çektiğini kaydeden zanlı, “Eşimle barış içinde bu olayları halledeceğiz. Aile çok zor bir şeydir. Eşimi çok seviyorum. Sizin önünüzde ondan özür diliyorum” dedi.

“Suç işleme ihtimali var”

Yargıç Meltem Dündar, zanlının aleyhinde suçlamanın 3 yıl hapis cezası öngören bir suç olduğuna değindi.

Dündar, zanlının serbest kalması halinde suç işlemesinin ihtimal olduğunu, tanığa etki edebileceğini belirterek, 1 ay süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

 

 

Bu haber toplam 1287 defa okunmuştur