1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Erhürman’dan hükümete 2 soru: “Yakıt formülünüz ne? Hayat pahalılığıyla ilgili çalışmanız var mı?”
Erhürman’dan hükümete 2 soru: “Yakıt formülünüz ne?  Hayat pahalılığıyla ilgili çalışmanız var mı?”

Erhürman’dan hükümete 2 soru: “Yakıt formülünüz ne? Hayat pahalılığıyla ilgili çalışmanız var mı?”

Cumhuriyet Meclisi’nde kürsüye çıkan Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Milletvekili Tufan Erhürman, hükümete yönelik 2 sordu.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi’nde kürsüye çıkan Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Milletvekili Tufan Erhürman, hükümete yönelik 2 sordu.

Erhürman, KKTC’ye Başbakan olarak görevlendirilen Ünal Üstel’in geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, “Elektrikle ilgili sorunlara son veriyoruz. Yeni bir modelimiz var. Bu modeli uygulayacağız ve bundan sonra memlekette 3 günlük 5 günlük yakıtımız kaldı tartışmaları bitecek” dediğini anımsattı.

Erhürman, “Memleketin en ciddi sorunlarından biri 2021 Ekim’den bu yana elektrik. Bunu sadece soru olarak soruyorum. Yeni bulunan formül nedir?” diye sordu.

Erhürman’ın bir diğer sorusu ise hayat pahalılığıyla ilgili oldu. CTP lideri Erhürman, “Memleketin her yerinde hayat pahalılığıyla ilgili şikayetler günde bir kez, çeşitli kesimler tarafından gündeme getiriliyor. Meclisin gündemine bir türlü gelmiyor. Şu soruya cevap istiyoruz: Temel gıda maddelerinin ucuzlatılmasıyla ilgili yürüttüğünüz herhangi bir çalışma var mı?” diye sordu.

Bu haber toplam 1215 defa okunmuştur
Etiketler : ,