1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Erhürman: “Ortaklaşacak ve bu yolu birlikte yürüyeceğiz”
Erhürman: “Ortaklaşacak ve bu yolu birlikte yürüyeceğiz”

Erhürman: “Ortaklaşacak ve bu yolu birlikte yürüyeceğiz”

Erhürman, Cuma akşamı Kuğulu Park’tan Sarayönü’ne yapılacak yürüyüşle ilgili açıklama yaptı, “Ülkem ve halkım için, çocuklarımız için Cuma akşamı ben de varım. Biz varız" diyen herkese seslendi: “Bu yol birlikte yürünecek."

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Cuma akşamı Kuğulu Park’tan Sarayönü’ne yapılacak yürüyüşle ilgili açıklama yaptı, “Ülkem ve halkım için, çocuklarımız için Cuma akşamı ben de varım. Biz varız" diyen herkese seslendi: “Bu yol birlikte yürünecek."

Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında Erhürman, “Cuma akşamı başlıyoruz ama Cuma gecesi bitirmiyoruz. CTP olarak organizasyonu üstlendik ama bu yol birlikte yürünecek derken son derece samimiyiz” dedi.

“Ortaklaşacak ve bu yolu birlikte yürüyeceğiz” diyen Erhürman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yoksulluktan, yoklaşmadan, çocuklarımızın gözlerini göç yollarına dikmesinden şikâyetçi olmayan yok...

"Hadi canım sen de, nereden çıkardınız yoksullaştığımızı, yoklaştığımızı, çocuklarımızın göç planları yaptığını" diyeni de duymadım.

Hangi partiye oy vermiş olursa olsun, çocuklarımızla, geleceğimizle ilgili yoğun bir endişe taşıyan insanlarımızla karşılaşıyor, endişelerimizi paylaşıyoruz her yerde.

Elbette bütün bunlar yalnızca CTP'lilerin değil, bu ülkeye, bu halka gönül vermiş her bir insanımızın meselesi.

Onun için bu yola birlikte çıkıyoruz, "bu yol birlikte yürünecek" diyoruz ve "bu halkın potansiyeli vardır, birlikte yöneteceğiz" diye de ekliyoruz.

Cuma akşamı başlıyoruz ama Cuma gecesi bitirmiyoruz.

CTP olarak organizasyonu üstlendik ama bu yol birlikte yürünecek derken son derece samimiyiz.

Geleceğimize, çocuklarımıza dair endişelerimiz ortak. "Yarın daha da geç kalabiliriz, gün bugündür" düşüncemiz ortak. İnsan onuruna yaraşır, güvenli, huzurlu, güzel günlere dair hayallerimiz ortak.

"Bunca yıllık var oluş mücadelesinden sonra layık olduğumuz, hak ettiğimiz böyle bir zihniyetle yönetilmek değil" derken ortak tepkimizdir dile getirdiğimiz...

Ortaklaşacak ve bu yolu birlikte yürüyeceğiz.

"Ülkem ve halkım için, çocuklarımız için Cuma akşamı ben de varım. Biz varız" diyen herkesle birlikte...”

Bu haber toplam 1149 defa okunmuştur