1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Eksikliklerini gözlemlediler
Eksikliklerini gözlemlediler

Eksikliklerini gözlemlediler

Takımlar özellikle hafta sonları hazırlık maçlarında karşı karşıya gelip, eksikliklerini gözlemliyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

 

K-Pet Ligleri’nin başlamasına yaklaşık olarak 1 aylık bir zaman dilimi kaldı. Takımlar, yeni sezon hazırlıklarına özellikle hafta sonları maç yapmaya devam ediyor. Buna bağlı olarak dün birçok takım hazırlık maçı oynadı.

 

MTG rahat kazandı: 3-0

Süper Lig’in iki ekibi Mağusa Türk Gücü ve Gençlik Gücü Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda karşılaştı. Mücadele, Mağusa Türk Gücü’nün 3-0 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmada sarı yeşilli ekibin gollerini Adil Uçar, Enver Aydınsoy ve Arif Uysal kaydetti.

 

Yeşilova Bostancı’da kazandı: 0-1

yalova.jpg

K-Pet Süper Lig’in iki güçlü ekibi Yalova ve Merit Alsancak Yeşilova’nın oynadığı hazırlık karşılaşmasında kazanan takım 1-0’lık skorla Yeşilova oldu. Maçtaki tek gol Yeşilova oyuncusu Vakkas Kaynarca’dan geldi. Böylece Yeşilova, 2 gün üst üste oynadığı iki Bostancı ekibini de mağlup etmiş oldu.

 

Yenicami geriden geldi: 2-3

yak-001.jpg

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Binatlı ve son şampiyon Yenicami Üner Berkalp Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücalede iki faklı geriye düşen Yenicami maçı 3-2 kazanmasını bildi. Karşılaşmanın ilk bölümlerinde Offor ve Alexander’ın golleriyle 2-0 öne geçen Güzelyurt ekibi, çok geçmeden kalesinde golleri gördü. John’un kaydettiği goller sonrasında ilk devre 2-2 tamamlandı. Maçın ikinci devresinde sahneye çıkan Tansel Ekingen maçın sonucunu belirledi. Sertaç’ın ikinci devrede kırmızı kartla oyun dışında kalmasından dolayı Binatlı maçı 10 kişiyle tamamladı.

 

Kaymaklı güven verdi: 3-1

kaymakli.jpg

Süper Lig ekipleri Küçük Kaymaklı ve Baf Ülkü Yurdu Ortaköy’de karşılaştı. Başkent ekibi maçı 3-1 kazanarak gelecek adına güven verdi. Küçük Kaymaklı’nın golleri Turgut, Samuel ve Musa’dan gelirken, Baf Ülkü Yurdu’nun tek gol yabancı oyuncu Joseph’ten geldi. Mücadelenin son anlarında Remzi penaltı kaçırdı.

 

Fotoğraflar: Hüseyin ÖZBARIŞCI – Kanı ALDAĞ

Bu haber toplam 2180 defa okunmuştur
Etiketler :