1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğan teste girecek
Doğan teste girecek

Doğan teste girecek

Yeni sezon hazırlıklarına hafta başında başlayacak olan Doğan Türk Birliği, bugün performans testine girecek

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği, yeni sezon öncesi bugün performans testine tabi tutulacak. Girne ekibi yeni sezonun ilk çalışmasını ise hafta başında gerçekleştirecek.

Doğan Türk Birliği bugün sabah saatlerinde Yakın Doğu Hastanesi, Sporcu Sağlık Performans Merkezi’nde teste girecek. Oyunculardan alınacak değerlere göre antrenman programları hazırlanacak. Yeni sezonun ilk çalışması ise Pazartesi günü yapılacak.

 

Quincy ve Raheem kalıyor, bir santrfor denenecek

Yeni sezonda 3 olan yabancı uyruklu futbolcu kontenjanı çerçevesinde geçiğimiz yıl takımın orta sahasında görev yapan Quincy Osei ve Quadri Raheem’in kadroda tutulması kararlaştırıldı. Bu oyunculara ek olarak Doğan, diğer kontenjanı santrfor bölgesinden yana kullanmak istiyor. Bu bağlamda sezon öncesi hazırlıklarında denenecek oyuncular içerisinden karar verilecek.

 

Öksüzoğluları transferi olmadı

Öte yandan ismi bir süredir Doğan Türk Birliği ile anılan Gönyeli futbolcusu İbrahim Öksüzoğluları’nın transferinin gerçekleşmediği öğrenildi. Gönyeli’nin Doğan Türk Birliği’nden Alpay Eminoğlu’nu istediği, Girne ekibinin de bu transfere karşılık İbrahim Öksüzoğluları’nı talep etti, ancak transferin gerçekleşmediği bilgisi edinildi.

Bu haber toplam 2597 defa okunmuştur