1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Dilekçe ve Ombudsman Komitesi toplandı
Dilekçe ve Ombudsman Komitesi toplandı

Dilekçe ve Ombudsman Komitesi toplandı

Cumhuriyet Meclisi, Dilekçe ve Ombudsman Komitesi bugün CTP milletvekili Komite Başkanı Fazilet Özdenefe başkanlığında toplandı

A+A-

Cumhuriyet Meclisi, Dilekçe ve Ombudsman Komitesi bugün CTP milletvekili Komite Başkanı Fazilet Özdenefe başkanlığında toplandı. Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya göre, Dilekçe ve Ombudsman Komitesi, gündeminde bulunan ombudsman raporlarını görüştü ve üç raporu karara bağladı. 
Dilekçe ve Ombudsman Komitesi, daha sonra, gündeminde Avukat Nurettin Karagözlü’nün Özel Af Yasası yapılmasına ilişkin dilekçesini görüştü. Komite, dilekçe ile ilgili çalışmalarını bir sonraki toplantıda ele almaya devam edecek. 
Dilekçe ve Ombudsman Komitesi toplantısına davetli olarak, Ombudsman Emine Dizdarlı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı’ndan yetkililer katıldı. 
Dilekçe ve Ombudsman Komitesi toplantısına, CTP Milletvkili Komite Başkanı Fazilet Özdenefe, UBP Milletvekili Komite Başkan Vekili Esat Ergün Serdaroğlu, DP Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu, CTP Milletvekili Hüseyin Erçal, UBP Milletvekilleri Ahmet Kaşif ve Ali Pilli ile Bağımsız Milletvekili Mehmet Çakıcı katıldı. 

 

Bu haber toplam 1886 defa okunmuştur
Etiketler :