1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Denktaş'a Yoğun Bakımda İlaç Tedavisi
Denktaşa Yoğun Bakımda İlaç Tedavisi

Denktaş'a Yoğun Bakımda İlaç Tedavisi

YDÜ Hastanesi Başhekimi Dr.Sevim Erkmen, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

A+A-

YDÜ Hastanesi Başhekimi Dr.Sevim Erkmen, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler dairesi Müdürlüğünden yapılan açıklama'da YDÜ Hastanesi Başhekimi Sevim Erkmen yaptığı açıklamada, dün saat 13:00 dolaylarında göğüs ağrısı ve terleme şikayetleriyle Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nden YDÜ Hastanesi’ne getirilen Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ın gerekli tetkiklerin ardından anjiyoya alındığını anımsattı.

Ana damarlarda bir sorun bulunmadığını, kalbi besleyen yan damarlardan birinde %50-60 arası bir tıkanlıklığın tespit edildiğini kaydeden Erkmen, Serdar Denktaş'a ilaç tedavisi başlatıldığını ve yoğun bakımda istirahata alındığını ifade etti.

Bu gözlemin maksadının ağrıların devam etmesi halinde tıkanan yere Stent yerleştirmek olduğunu söyleyen Başhekim Erkmen, Serdar Denktaş'ın geceyi rahat geçirdiğini belirtti.

Şu ana kadar da herhangi bir problemin olmadığını sözlerine ekleyen Erkmen, gerekli tahlillerin sabah tekrar alındığını dile getirerek, Denktaş'ın sağlık durumunun bu şekilde devam etmesi halinde akşama taburcu edilmesinin düşünüldüğünü söyledi.

Bu haber toplam 1945 defa okunmuştur
Etiketler :